(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)ما که فعلن موشکلی نداریم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هنوز اپ نکردم گذاشتم برای شب که پدره ترافیک درنیاد.
ولی چون ویندوزم قانونیه باید هم پی سی هم لب تابو اپ کنم که اکتیو بمونن.
بیلدم که گفتم الان لینکاش همه جا پخش شده و تایید شده که بیلد تغییر نکرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)شیمبلی دیگه بیشتر قرش ندهنقل قول:
حب پس همون 10240 نسخه نهاییه فرقی نداره با اینیک ما نصب کردیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخ(sm2)نقل قول:
اینا که تاریخش مال یه هفته پیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوز هر تغییره کوچیکی بکنه،حتی 1 ایکون عوض بشه بیلد تغییر میکنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی بیلد تغییر نکنه یعنی ویندوز فرقی نداره ولی کلا من منتظر موندم تا رسما ریلیز بشه