آره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی که کمترین خطا رو داشته باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
آره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی که کمترین خطا رو داشته باشه
خیلی خوبه ها! اگر یه 15 باشه و بقیه 14 دیگه به 13 هم چیزی میرسه یا نه؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا که بی کار میچرخیم ، باید برم زبان انگلیسی مو کامل کنم مدرک معتبر میخوان برا دانشگاه (sm120)نقل قول:
بعد باید برم دانشگاه برا درس اینا ، نه کار نمیکنم ، دوست دارم پیدا کنم ولی فعلا شرایطش نیست
اره معافم ..
یکی از رویاهای همیشگی ـمه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درس از اول شروع میکنی؟؟ ایران داشنگاه نمیرفتی؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میخوای بخونی حالا؟؟(sm120)
اگه نفر اول 15 باشه به همه افراد 14 و 13 هم جایزه میرسه(sm120)نقل قول:
اگر 16 باشه نه؟؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پایین تر از 13 چطور؟؟(sm120)
دارن اخه همچین چیزی ، تو چین یه شرکت بود همینو ارائه میداد برای اونا که محدود بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نرفتم . نمیدونم والا رشته م ریاضیه ، شاید برم دیزاین صنعتی ، بیزینس ای تی باید ببینم چی پیش میاد فعلا باید زبانو کامل کنم (sm25)نقل قول: