اهنگ عوض نمیشی قابل تحمل تر از اهنگ بارون دلم خواست هستش
نمایش نسخه قابل چاپ
اهنگ عوض نمیشی قابل تحمل تر از اهنگ بارون دلم خواست هستش
بگو بین بد و بدتر چه حق انتخابی هست .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من حق انتخابی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر انقد از همه لحاظ گند زده که دیگه حتی شنیدن آهنگای قدیمیشم مث قبل حال نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین شیرین کاریش اون پست چند روز پیشش بود که پرنده گذاشته روی شونه ش و واسش بشکن میزنه
کاری که یه بچه ی 5 ساله واسه انجامش ذوق داره
کلا رد داده انگار همین روزاست که با تتلو فیت بده
من بیشتر یاد این حرف میوفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که دنیا میچرخه
و الان دیگه اون محبوبیت قبل نداره
بابا بیخیال شید چه گیری دادید بهش(sm120) چرا انقدر حرص میخورید براش!!
منم دوس دارم عوض نمیشی رو (sm6)نقل قول:
داداش این حرفت کاملا غیر منطقیه. آخه چه اشکالی داره واسه خندوندن دخترش واسه آواز پرنده بشکن بزنه؟؟؟ دیگه بعضی ایراداتون بنی اسرائیلی شدهنقل قول:
من دلم بارونو خواست بارون دلم خواست چند قدم با تو توی خیابون دلم خواست(sm50)
من پست کردن این حرکت رو گفتم و گرنه میتونه برای خوشحال شدن بچه ش هر کاری بکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیادم مهم نیس ... این حرکتشم بذاری کنار داغون تر از این حرفاست اوضاعش چه به لحاظ کاری چه شخصیتی
راجب آهنگ آخرش نمیدونم نقدش رو توی پیج موزیک لند یا یوتیوبش دیدین یا نه
اما خیلی جالبه که اینتروی آهنگ به شدت شبیه آهنگ کی بهتر از توی عارف
و ترجیع بند هم خیلی خیلی شبیه آهنگ کم جرات مارتیک هست
باز از این هنرمندا اسکی برن خووبهنقل قول:
من هیج جوره علی یاسینی و صادقلو تو کتم نمیره (sm1)
آرامشتو حفظ کن داداش... (sm176)نقل قول:
من که مشکلی تو این کارش نمیبینمنقل قول:
گفتم که زیادم مهم نیست کسی که از هر جهت به وجهه ی هنریش لطمه بزنه ازش هیچ کاری بعید نیس و واسه دیگرانم جای تعجب نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترجیع بند عوض نمیشی شبیه اهنگ کم جرات مارتیک!!
اینو به مرغ پخته بگی خندهاش میگیره
آدم میمونه بعضی وقتا چی بگه!!
آهنگ جدید خبری نیست؟ کاش این وسط حداقل یکی از کارای خودش یا کارای قربانپور رو هم پخش کنه واسه عید.
احتمال زیاد یه ویدئو واسه عید نوروز پخش کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meh23 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر چ فعال شده پست حمایتی واسه علی کریمی و مهدویکیا گذاشته
ساسی مانکن الان بیشتر از شادمهر وقت میزاره واسه آهنگهاش
رفته الکسیس تگزاس رو آورده واسه کلیپش(sm173)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امثال ساسی لاقل تکلیفشون با شنونده روشنه همه میدونن اینا سسشر میخونننقل قول:
اما شادمهر میانه رو هست نه کاراش قویه نه انقد سسشر
اگه کاراش با حسین قربانپور رو پخش نشهنقل قول:
روبه سسشر خوندن میره
فعلا قفلی زده روی hosenنقل قول:
نقل قول:
قدرت رو میبینی تازه روسری هم سرش کرده(sm2)
وقتی پول خرج کنی گنده تر از اینم میاند واست برقصندنقل قول:
واقعا عجب بدنی داره الکسیس تگزاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهرم بت زده با پولش کندرا لاست یا آلتا رو بیاره تو کلیپشنقل قول:
مگه شادمهر قراره هر غلطی بقیه بکنند بکنه؟؟؟؟ یه ریحانه پارسا آورد دهنشو سرویس کردندنقل قول:
وقتی با الکسیس تگزاس میخوای رو شرطبندی شادمهر ماله بکشی (sm2)نقل قول:
من الان اصلا واسه شرطبندی حرفی زدم؟؟؟ بحث ویدئو بود نه چیز دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ریحانه پارسا شروع میشه دیگهنقل قول:
برای سایت بت باید فالوورهاش زیاد بشه
الان ویدیوی ساسی با الکسیس ۱۲ میلیون بازدید خورده
داداش اهنگ پرواز گروه آریان کیفیت بالا دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیما
حسین
پیمان
حیف این صدا و ملودی و شعر که تنظیم بی جون خرابش کرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعیت اینه که شادمهر بعنوان نفر اول موسیقی ایران در حال حاضر درآمدش نزدیک به صفره و شاید این واسه ما اصلا مهم نباشه ولی الان وقتی خودش به این قضیه فکر میکنه کلی اعصابش خورد میشه و حقم داره همه شمایی که دارین الان مسخرش میکنین خودتونو بزارین جای اون با این همه محبوبیت کمترین درامد رو از هنرش داره اگه همین جایگاه رو در کشور دیگه داشت الان کلی میتونست درآمد داشته باشه.
همین قضیه باعث شده به هر نحوی شده از این محبوبیت خودش بخواد پول دربیاره و متاسفانه متاسفانه بدترین و شاید تنهاترین راه ممکن در حال حاضر یعنی زدن سایت بت رو انتخاب کرده از طرفی همین نبود درامد انگیزشو در ساخت اهنگ هم از بین برده و هر از چند گاهی واسه دل هواداراش کار اماده تحویل میگیره و میخونه. من هیچ دفاعی از این کاراش نمیکنم و صدرصد اشتباهه ولی خودتونو بزارین جای اون محبوب ترین نفر موسیقی یه کشور باشی و هیچ درامدی از این کار نداشته باشی!
دمت گرم این آهنگش خوب بود (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر نفر اول موسیقی ایران نبوده و نیست هیچ موزیسین و اهل فنی هچین عقیده ای نداره ... شادمهر یه نابغه و استثنا بوده و درش شکی نیست اما نفر اول نه... ضمنا اگه فرضا اینطور باشه شادمهر که نفر اوله از این کار در آمد نداره پس بقیه ی هنرمندا که نفر اول نیستن باید اوضاعشون داغونتر باشه پس چرا اونا نمیرن سایت بزنن؟؟؟؟؟ و خیلی جالبه افول شادمهر و تنبلی در زمینه ی آهنگسازی و هر نقدی که بهش وارده رو زیر سایه ی کمبود درآمد ببریم ..... در آخر شادمهر و نود و نه در صد هنرمندا درآمدشون روی کنسرتهاست که الان یکساله کنسرتی در کار نیس و گرنه شادمهر جزو هنرمندای پر کنسرت و طبعا پر در آمد بوده و یکسال کنسرت نذاشتن اونو انقدر گرسنه نمیکنه که رو بیاره به سایت قمار ....
سلا دوستان
وقت بخیر
این ورژن کاملش هست؟
یدونه از ماشیناش بفروشه خرج یک سالش در میاد(sm128)نقل قول:
😂😂😂😂نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا اینا همش حرفای الکیه که انتها درآوردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی شادمهر اندازه حامد برادران یا مسعود جهانی نیست
اینا کار موزیک میکنن و درآمدهاشون میلیاردیه
اگه شادمهر یه رخ نشون بده همه خواننده های داخل کارای اهنگسازی و تنظیم خودشونو میدن شادمهر
حاضرن اون پولی که میدن به برادران جهانی بدن به شادمهر