(sm70)بالا سرت
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)بالا سرت
بیلد 10240 همون نسخه نهاییه... اونایی که قبلا گرفتن الکی وقت و حجم نزارن واسه نسخه نهاایی
(sm2) یعنی ما نسخه نهایی داریم ؟
چن جا دیدم نوشتن اگر همین نسخه که مایکروسافت گذاشته دان کنیم نسخه اصلیو دریافت میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر ایطو باشه ارزش داره
الان مشاهده کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چرا میگی پرو؟ من میخواستم اینترپرایز دان کنم
نسخه پرو همه چیزایی که باید داشته باشه رو داره بدون اضافات نسخه های دیگه قابلیتایی دارن که یا اصلا مورد استفاده ما نیست یا تو ایران کاربرد نداره
اکتیو دایرکتوری با iis داره هنوز مونده بفهمی اینا چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیطونِ میگه همین الان پرو64 بزنم تا اخر ماه بصورت مقاومتی با 2700تایی که میمونه سر کنم (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باقیمانده ترافیک دوره: 35197.69MB
(sm120)
مصدقه ویندوز باز(sm2)