جریان چی چیه؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جریان چی چیه؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبره؟(sm142)(sm89)
نوید تاپیک کسشرگویان باران بزن چت روم رو بریم اونجا(sm132)
نمیشه... 1. امیر ایراد میگیره 2. تجمع ـمون نصف میشه حال نمیده...نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینجا چت هم میکنیم فقط جک ها رو با فونت بزرگتر میذاریم که کسی که میخواد فقط جک بخونه موقع اسکرول کردن متوجه بشه...(sm132)
باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه قرار نشد لینک شده بذاریم پس چرا کسی گوش نداد پستمو کسی ندیده؟
چرا من دیدم... این که طرح خودمه 3ماه پیش گفتم ولی خب کو گوش شنوا بچه ها حوصله ـشون نمیشه...(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا فعلا ما رعایت کنیم تا فرهنگ سازی بشه (sm132)
چرا دیدم ، رعایت می نُماییییییییییییییییم (sm195)نقل قول:
کیلو
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
علی دایی درحال دیدن کیرش جلو آینه!(sm2)
اینو دلم نیومد لینک کنم
آواتار من مشکل داشت؟
امیر پاکش کرد(sm142)
زنی زشت و بدقیافه و اکبیری با دوتا بچه وارد فروشگاهی میشه ، فروشنده میگه وقت به خیر خانم ، چه بچه های زیبائی . دوقلو هستند ؟ زنه با تنفر به فروشنده نگاه میکنه و میگه ، چطور میتونند دو قلو باشند یکیش هفت سالشه ، یکی ده سال تو یاکوری یا خیلی احمق ! فروشنده میگه ببخشید خانم من نه کورم نه احمق [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول: