(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm120)
مو آلبوم موخوم(sm172)
بچه ها سلام.من تازه از دانشگاه اومدم امروزم قرار نیس خبری بشه؟(sm172)
امین سلام.این همین هدفونس که دیشب بهت گفتم..نظرتو بگو..اگه هستی بگو لینکشو واست بذارم
پك و پوز اينو (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام.....اره هستم.....اگر اینجا نمیخوای بذاری پخ کننقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm102)
(sm2)
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط دیوار بی در [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کس خل بودنم عالمی داره مگه نه ؟
(sm2)(sm2)آره باو
چه لذتی میبرن کسانی که اینگونه کس خُلان را میبینند و تخمشونم نیست :)))
این جا هیچکس شبیه حرفهایش نیست
این جا همیشه تر وخشک با هم میسوزند
این جا همیشه کاسه ای زیرنیم کاسه است
این جا نمیتوانی به کسی چیزی بیاموزی همه نمیدانند وبابت
نمیدانم هایشان پول میگیرند
این جا بید سایه اش را به زمین میفروشد
این جا پراز دستهایست که خسته نمیشوند از نگه داشتن نقاب
این جا بهشت را دوست دارند ولی عجیب از مرگ میترسند
این جا فقط باید زنها پاک و باکره باشند برای آسایش خاطر مردانی
که پیش از آنها پرده ها دریده اند
این جا همه همدیگر رامیشناسندو یک غریبه فقط این جاست اسمش خداست
این جا شیطان از شیطان بودنش دست میکشد
این جا بی دینی نماد روشن فکریست
این جا هیچ وقت عوض نمیشود مگر....
(sm70)نوید یه چیزی زدیا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب تعریفی زدن ازش
میگن خیلی شاخه فقط تو راک مشکل داره.همین دودلم کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
ارهنقل قول:
نمونه دیگه مدنظرت نی؟نقل قول:
چند تا از کارهای جولیا فیشر به عنوان کارهای کلاسیک و همچنین چند تا از کارهای علیرضا قربانی به عنوانِ کلاسیکِ ایرانی رو باهاش گوش دادم و از جهتِ تفکیکِ صدا و وضوحِ سازها به شدت راضیام. به نظر میاد فقط مشکلش در راک و موسیقیهای سنگینتر از اونه.
علیک سلام(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش اومدی
چه جالب منم الان رسیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام از ماست(sm174)
شاخشو بشکون خواهر ملی(sm120)نقل قول:
حدس میدم این باشه! (sm120)نقل قول:
خب ببین این ایرفون خیلی خوبیه....حداقل از نظر کیفیت ساخت و ارگونومی چیزی کم نداره! کلا این کمپانی تو کیفیت ساخت درجه 1!
حدف صدای محیطشم خیلی خوبه
اما مسئله خود هدفون....کلا واسه خرید هدفون معمولا 2 3 تا معیار هست یکیش باس که واسه بعضیا خیلی مهم یکیشم جزییات و.. حالا ایشون کدومش واسش مهم تره؟؟؟
ضمنا من دیشبم پرسیدم مهم تر از همه اینا پخش کنندست....پخش کنندش چیه؟؟ این ایرفون باید رو یه پخش کننده خوب باشه تا صداش دراد....
ضمنا اون تعاریفم ول کن...مطمئنن در حد نیاز من و شما رُ کامل برطرف میکنه همین و حتی مدل های خیلی ارزون تر و به صرفه تر!
با توجه به راکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چشممو خیلی گرفته.بقیه یا قیمت الکی بالا بود یا نپسندیدم کلانقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین میخواد با کام پلیر گوش بده..یه گوشی گلکسیم داره..باسش خیلی مهمه..اینکه ریزه کاریارو بفهمه مخصوصا واسه اهنگای محسن.نقل قول:
قیمت به صرفه تر اگه میشناسی معرفی کن.(sm10)
چه انتخاب بدی(sm25)نقل قول:
و اینکه همه جوره باید ج بده با این توقعاتی که ازش داری
همینو بگیر باز نسبت به موسیقی که گوش میکنی اکولایزر رو باید عوض کنینقل قول:
من آخرین باری که رفتم گرفتم 13 سال پیش بود
somic 750
کیفیتش مال اون موقع خوب بود ینی تا الان آخ هم نگفته
کیفیتش با acron الان برابری میکنه(sm120)
دیگه امکاناتش در همین حده..پیشنهاد بهتری داری؟نقل قول:
ملی میخوای همین somic رو بهت بدم مجانی ؟(sm120)
جان خودم کیفیتش عالیه(sm120)
با گوشیم وصل شدم چه سخته (sm74)
احساس پشه بودن بهت دست میده وقتی با گوشی میای(sm120)نقل قول:
خودم فیلیپس دارم.گوشیمم صداش بیتسه راحت راحتم..بچه برادرم امکاناتش در حد کام پلیره (sm25).البته من سن این بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینم نداشتم(sm74)
این ایرفون بدی نیست ولی واسه موزیک تو این مایه ها و جزییات و.....زیاد جالب نیست من خیلی پیشنهاد نمیکنم....کلا این هدفونا بیشتر به درد گیم و موسیقی الکترونیک میخورن!نقل قول:
اگر اجازه بدی من تا شب 2 3 تا مدل با توجه به خواسته هات بهت معرفی میکنم ....باید با یکی صحبت کنم(sm10)
فقط نهایت قیمتش تا 200 تومن دیگه؟ بیشتر چه سبکب گوش میده ؟؟؟
قرارمون کجای ونک؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره رو اعصابه(sm120)نقل قول:
امکانات اون زمان رو با الان مقایسه میکنی ؟(sm120)نقل قول:
دمت گرم..(sm93)..محسن گوش،میده..راک گوش میده..عین خودمون دیگه خاص گوش،کنهنقل قول: