(sm120)خب اشترم نگران نباش همونی شد که بت گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)خب اشترم نگران نباش همونی شد که بت گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب ویندوز سون و 8.1 هم بخوای نصب کنی خودش که اکتیو نمیشه باید دستی اکتیو کنی با همون نرم افزاره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بعدا نسخه هایی میاد که هم سریال نامبر نمیخواد هم اکتیو نمیخواد بکنی من الان دو تا دارم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اووووووووو ده تومن!!نه بابا 3-4 تومن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چون ویندوزام قانونیه فعلا موندم چیکار کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها گرفتم چی شد خودش از قبل اکتیو شده استنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که حوصله این همه اعصاب خوردی ندارم الان 7 دارم فردا میخوام 8.1 بریزم راحت یه جت ایدیو. ای دی ام. کروم. فتوشاپ میریزمو تمام(sm50)
اخ اخ اخ.تسلیت(sm60)نقل قول:
من یه جورایی لنگه اپگیرد کردنم،تو چرا اینکارو کردی؟
مثه ادم ایزو رو دان میکردی که برای بعدا هم داشته باشی.ویندوزت که فکر نکنم قانونی باشه؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود ویندوز اپدیت کارت گرافیکو میگیره