[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)شبکه نیم
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)شبکه نیم
یه دوره ی رنسانس جهالت آغاز شده . جهالت ِ بسی نوین که از چند سال پیش پایه گذاری شد و حالا به اوج خودش رسیده ! نه دفت کنین ! هر هفته جمعه ها ورژن جدیدی از جهالت ِ نوین از تریبون ها داره عرضه میشه چرا ؟! چون چیز جدیدی وجود نداره برای عرضه کردن
البته ترس از جنجال و سخن مشهور طوری نکنید که ملت فک کنند طوری شده و دور هم باشید شلوغ نکنید ، نمیزاره بیشتر از این عرضه بشه و فعلاً در حد حرف باقی مونده تا تو ذهن عده ای دیکته بشه به مرور زمان و اینکه واکنش ها چجوری باشه
خدا به داد برسه ( البته از پس دهه هفتادی ها و هشتادی ها عمراً کسی بر بیاد(sm120) )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)جدی میگی
از شیوه قدیمی ام آی سیکس استفاده کردن (sm120) پرنسس دایانا (sm120)
عادت کردم به شب های بیقراری
واسه کسی که رفت کسی که دیگه رفت
صدای هق هق قلبم داره میگه رفت
ایندفعه همه وجودم داره میگه رفت ... (sm50)
بروبچ اون اهنگی که از حکایت مسعود فردمنش بود میگفتن شیرمردا از اون کپی کرده کدوم اهنگش بود یا بهتر بگم کدوم البوم بود چون میدونین این البوم چن تا نسخه داره
اسی البوم حکایت 9 مال چه سالیه به میلادی
2009
اتفاقی دیدمش چقدر شبیه تو مثل ماه
سهم من سکوت و ادامه ی مسیر و این راه ... (sm50)
صدر صد مطمئن اسی بنالنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
1387 شمسی - 2009 میلادینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روحتم خبر نداره چند دفعه تو خلوتم شکسته بودم ... (sm50)
آلبوم امیرکبیرو پیدا کردم یه پک 2 سیدی 24 تومنه (sm2)
چه خبره باو فک کردم 12 تومنه (sm2)
برای اولین بار در یک قرن اخیر و به دنبال برقراری روابط میان آمریکا و کشور کمونیستی کوبا، یک برند مشهور فشن اروپا در خیابانهای هاوانا پایتخت کوبا، لباسهای جدید خود رو بر
تن مدلهای جذاب به نمایش گذاشت! برند لوکس شانل، اولین فشن شوی زنده لباسهای جدید خود را با حضور کارل لگرفلید، طراح ۸۲ ساله آلمانی تبار این برند که در مقام دیزاینر
ارشد شانل فعالیت می کند و خدای مُد لقب گرفته، با نمایش کلکسیون ۲۰۱۶ در خیابانی پردرخت در شهر هاوانای کوبا برگزار کرد.
آقا تو شهر شما برین یه دندون عقل بکشید احتیاج به جراحی هم داشته باشه چقدر میگیرن ازتون ؟
بنشی 6
(sm172)
الی یه کاری برام انجام میدی بگم ؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد بابایی - باز آ ... (sm50)
اضافه میکنم : مصادف با سال یکهزار و چهارصد و سی هجری قمرینقل قول:
فک نکنم بیشتر از 100 تومن در بیاد . البته بستگی داره چقد کار ببره . حالا چرا جراحی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز آ باز آ سر عشق قدیم
تنها عشقم از قدیم و ندیم ... (sm59)
چه تنظیمی زده براش فرشاد فارسی
اورتورش خداست (sm118)
رامین زمانی گفته حالا بزارین تور جهانی آلبوم تموم بشه بعدش آلبوم یکم خرده کاری داره انجام میدیم آلبومو پخش میکنیم (sm120) ملت همیشه در سهنه هم میگن به به دمت گرم (sm120) یکی گفته رامین جون هنگامه زنته ؟(sm30)(sm2)
(sm2) شما همسر هنگامه هستی ؟
آخه نصفش خورده شده صبح رفتم درمانگاه اونجا فقط میکشه 15 تومنم میگیره گفت کار من نیست احتیاج به جراحی داره (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا دیوث بازی درآورد نکبت وگرنه میشد در بیاد یه کم خورده شده
نه بابا میزنه داغون میکنه لثه مثه رو خطر داره . دندون بغلی جا داره یا نه ؟ اذیت نمیکنه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــطــــــــر دیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــوثــــــــــــــ ـــــ کجــــــــــــــــایـــــ ــــــــی ؟ دقـــــــــــــیــــقــــ ـــــــــا کجــــــــــــــــــایـــ ـــــــــــی ؟
(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جراحی میزنه داغون میکنه ؟ یا اگه همین جوری درش بیاری ؟ درد که داره اذیت میکنه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چی جا داره ؟ منضورت اینه که خالیه ؟ نه پره این دندون عقلم سمت چپ ردیف پایینه بعدم کنار اون طرف آخرش که خالیه اونجا خورده شده
مهدی قهر کرده (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باع (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه واقعا خودش بوده ریییده.ترسو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اگه طرف وارد نباشه میزنه داغون میکنه . اگه طرف وارد باشه تیمیز واست در میاره متوجه هم نمیشی .نقل قول:
نه منظورم این بود که دندون کنار عقل جا داره یا نه ؟ معلوم دندونپزشکی کم میری ها . یه اصطلاح هست که میگن باید بعضی ها از عقل ها رو کشید تا جا برای دندون بغلی باز بشه (sm120) منظورم این بود
خاک تو سر رامبد ترسو
آدمای نون به نرخ روز خور
مثل استاد شجریان مادر بزاید .........
تو منظورت جراحیه ؟نقل قول:
اصن دندونپزشکی یه بار تا حالا رفتم اونم سری قبل رفتم عقل سمت راست بالا رو کشیدم ...... (sm2)
اینم که امروز رفتم 4 سال بود همین جوری مونده بود تا دیگه نصفش رفت (sm2)
عقل سمت چپ بالا هم کلا همش کنده شده ولی درد نداره (sm128)
(sm51) نشیم شکل این شکلک دو تا دندون در جلو صلوات (sm2)(sm30)
آره دیگه مگه نمیگی گفته باید جراحی بشه ؟نقل قول:
پس سابقه داری در عقل کشیدن (sm120) خوب دیگه ترس نداره (sm120)
اعع چرا به شکلک مو توهین موکونی کا (sm51) این میبینی ها بهتِرینه کا (sm51)