آخه ندیده بودم خودش دمو بده گفتم شاید این سری خبری باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آخه ندیده بودم خودش دمو بده گفتم شاید این سری خبری باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا ایرانسل 3g گذاشته البومارو می تونی دم مغازه اپ کنی (sm2)
مافیا دوس داری؟ همون قبلی باشه؟(sm59)نقل قول:
چجوره جریانش ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه جا هست؟ اگه نیست جاهایی که پوشش نمیده همون معمولی میشه یا قط میشه کلن؟
طرحش همون1 ماه 5 گیگ 20 تومنه فقط؟
همراه اول شروع نشده ؟
الان کل تهران تحت پوششه فقط شهریار شهرای اطراف تهران موندن جاهایی که پوشش نمیده gprs وصل میشه تا پوشش بیاد سمت منطقشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من وصل شدم سرعتش خیلی زیاد بود
همراه اول گذاشته تو سایتش
طرحای ایرانسل
بستههای اینترنت همراه
شما مشترکین دائمی و اعتباری میتوانید از بستههای ویژه سرویس اینترنت همراه استفاده کنید:
مهلت استفاده حجم قیمت کد فعال سازی اعتباری کد فعال سازی دائمی ۱ روز ۱۵ مگابایت ۵,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵۰۱# - ۱ روز ۱۵۰ مگابایت ۱۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۲*۲*۱# *۵۵۵*۸*۲*۱# ۱ روز ۵۰۰ مگابایت ۲۵,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵۲۲# - ۱ روز
(۲ تا ۸ بامداد)۱ گیگابایت ۱۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵۲۱# - ۷ روز ۴۰۰ مگابایت ۴۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۲*۲*۲# *۵۵۵*۸*۲*۲# ۳۰ روز ۲۰۰ مگابایت ۵۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۲*۲*۴# *۵۵۵*۸*۲*۴# ۳۰ روز ۲ گیگابایت ۱۰۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۲*۲*۳# *۵۵۵*۸*۲*۳# ۳۰ روز ۵ گیگابایت ۲۰۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵۲۶# - ۳۰ روز
(۲ تا ۸ بامداد)۲۴ گیگابایت ۱۰۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵۱۸# - ۳ ماهه ۶۰۰ مگابایت ۱۲۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۲*۲*۵# -
Kamelot - Falling Like The Fahrenheit - Music Video - 2014
پیشنهادی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Gener: Power Metal - Symphonic Metal
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۲۴ گیگابایت ۱۰۰,۰۰۰ ریال این تعرفه رو بگیری شبی یه فیلم راحت دانلود کنی(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبی که نه تو یه ربع(sm51)
بستگی به انتن منطقه دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منطقه ما خوبهنقل قول: