(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خال بالای دماغ تو آواتارت رو خودت گذاشتی یا واقعیه !?؟!
نظرت در مورد من چیه ؟
امشب یکم اعصاب خراب شده. حرف الکی نزن پسرنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک دو پلی.
شب بخیر.
نه نرو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی ببین بالای دماغش یه کم گنده س البته خوب دیده نمیشه ..
دوستان تا حالا کسی دیده من تتلو گوش بدم یا شعرشو بزارم (sm2)
تو عکس تو هم چشاش کوچیکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سینجول دیوث بلد نیست آواتار بذاره وگرنه عکس مشکلی نداره کیفیت ریده (sm70)
بیا.مدرکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدارو شکر با مدرک حرف میزنیم
شبتان خوش و ترک دویی.
چشاش کوچیک نی زیاد زده اینطو شده ..نقل قول:
.
.
.
بیمار خنده های توام بیشتر بخند
خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب....
(sm27)
(sm2)نقل قول:
هر چی باشه ازون 2 گانه سوزت خیلی بهتره (sm2)نقل قول:
میدونستم افرین دوست من (sm19)نقل قول:
(sm2)
قربونت وظیفس.نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی تل بیا ..
(sm81)
چون بماند
خالي از من
جاي من
گر تو
همراهم نباشي
وای من ... (sm50)
(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
چو مستان به هم مهربانی کنیم
دمی بی ریا زندگانی کنیم
(sm50)
(Pourya Akhvas - Gerye Nemidahad Aman (Weeping Waits Not
گریه نمیدهد امان... (sm81)
کی اومدی که رفتی به این زودی (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بر تو و آن خاطره آسوده سوگند
بر تو ای چشم گنه آلوده سوگند
بر آن لبخند جادویی
بر آن سیمای روشن
که از چشم تو افتاده
آتش بر هستی من
آه آتش بر هستی من
عمری هر شب در رهگذارت
ماندم چشم انتظارت
شاید یک شب بیایی
دردا تنهای تنها بگذشته بی تو شب ها
درحسرت و جدایی
عاشقی گم کرده ره بی آشیانم
مانده بر جا آتشی از کاروانم
زین پس محزون و خاموشم
عشقت خاکسترم کرد
در دست باد پاییزی نشکفته پرپرم کرد
آه نشکفته پرپرم کرد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm50)
(sm74)
افتاده ام ، از مستی ، در کوی سرگردانی
اینک منو از هستی ، این بی سر و سامانی
این ره ندارد پایان ، می دانم و می دانی
تا کی دل از غم سوزد در سینه ی نا شادم
تا کی برد موج غم بر آسمان فریادم
دیگر نمی خواهم دل سوزد ز درد دیرین
نفرین به عشقم ، نفرین
نفرین بر این غم ، نفرین
دیگر نمی خواهم با دیده گریان راه وفا جوید
آه ، حیران و سرگردان
دیگر نمی خواهم افسرده و خسته
غمگین نظر دوزد ، آه ، بر این در بسته
(sm74)
(sm50)
Stranger Things
الی عجب سریالیه 4 قسمت دیدم یه هو .. (sm50)
(sm50)(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر (sm2)
(sm74)
تو چته؟! (sm120)نقل قول:
راستی گفته بودی متال گیر رو بازی کردی؟! (sm120)
نه .. (sm74)
نصف بیشتر عمرت بر فناس (sm25)نقل قول:
مرحله 43 نزدیک بود گریه کنم (sm74)
مرحله 45 هم خیـــــــــــلی احساسی بود (sm81)
(sm222)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشنهادم اینه که بری دو رنگی مهستی رو گوش بدی (sm2)
زنگ بزن قلقلک سراسرینقل قول: