باهات موافقم حتی اگه بارون دلم خواست یا قاضی را هم ویدئو میکرد باز بهتر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باهات موافقم حتی اگه بارون دلم خواست یا قاضی را هم ویدئو میکرد باز بهتر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خوابایی به اون محشری هیچوقت ویدیو نشد بعد برنده رو بعد از یکسال ویدیو کرده ... اصلا آدم میموته تو کار و عقل نداشته ی این آدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد یک سال ویدئو نکرده.همون پارسال ویدئو کرده الان میخواد پخشش کنه البته از بی خردی شادمهر چیزی کم نمیکنهنقل قول:
نقل قول:
من میگم شادمهر خودش تو این فروم عضوهنقل قول:
و میاد اینجا میبینه ما از چی بدمون میاد
دست میزاره رو همونا (sm54)
بعد به خودش میگه منو نمیشه حدس زد با این غرور لعنتی (sm128)
اینو ببینید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدیو می خوایم چی کار اصن ؟ (sm98)
ویدئو میخوایم ولی نه ویدئو آهنگ یک سال گذشته و ضعیف.. بخدا اگه بی احساس یا بارون دلم خواست یا قاضی را ویدئو میکرد اینقدر تو ذوق نمیزدنقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی آهنگ درس حسابی بده
ویدیو نداشتم نداشت (sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک ویدئو برنده به کارگردانی فرید ناصری
یکشنبه شب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کارا واسه بازاره یا چیه ؟ (sm25)
چون من ک خوشحال نمی شم (sm54)
الان داشتم چندتا از کارای البوم تجربه کن و تصویر رو گوش میدادم، واقعا اون کارها چقدر بهتر از این کارای آخرش بودن. اون موقع ناراضی بودیم ولی خبر نداشتیم بعدش چه آشی برامون پخته (sm25) کاش حداقل دوباره برمیگشت با همون عوامل تجربه کن و تصویر کار میکرد.
دوشنبه شب پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونارم ویدیو میکرد ارزشی نداشتنقل قول:
این تیزر به هر آهنگی میخوره جز برنده!!! برنده که اصلا تم مثبت و شادی داشت :| این خیلی مرموز و تلخ به نظر میرسیدنقل قول:
آره من راستش اول که دیدم فکر کردم یه آهنگ جدیده خیلی خوشحال شدم ولی دفعه دوم که دیدم متوجه شدم تو تیزر نوشته برنده بدجور خورد تو ذوقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)(sm54)بعدش می خواد چی کار کنه دیگه ؟ (sm54)(sm54)
آخرین خبر: شادمهر داره چندتا آهنگ واسه پخش آماده میکنه ولی همش بعد عید به ترتیب پخش میشه و واسه عید آهنگ پخش نمیکنه و واسه یکی از همین آهنگا قراره ویدئو بسازه که عید استانبول فیلمبرداری میکنند
آره آهنگاشم همه در حد تقدیر و پر پروازو فال قهوه و ... ایناس (sm25)(sm168)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm121)
به امید خدا همونجا مثل میلاد حاتمی دستگیرش میکنننقل قول:
...شم نمیتونند بخورند(sm2)نقل قول:
(sm128)نقل قول:
فعلا که تو ترکیه هر چی قمار باازه رفته تو سوراخ موش ... اینم که قماربازه باید دید چه اتفاقی براش میفته(sm128)نقل قول:
آخه اون دوزاریا کجا شادمهر کجانقل قول:
(sm25)
شخصیتش رو با این کارش در حد همونا پایین اورد تنها فرقش با اونا رزومه ی خوبشهنقل قول:
(sm27)
(sm50)
ویدئو برنده اصلا کاری به شادمهر نداره و خود فرید ناصری واسه خودش روش ویدئو زده.واسه همین اصلا شادمهر تو ویدئو حضور نداره
اینجوری میشه امیدوار بود که واسه عید نوروز یه آهنگ جدید پخش میکنه
آهنگ جدیدم بده مث عوض نمیشی مث بارون دلم خواست مثل قاضی مثل همه ی این کارای اخیر قبلش هیجان داری بعد که پخش میشه تا ۲ روز برات جذابه بعد از دو روز دوباره پیگیر کار جدید میشی ..... و این داستان همچنان ادامه دارد .....نقل قول:
من به شخصه دوست ندارم امیدوار باشم که به این زودیا آهنگ بده
البته این که میگم هیجان داری مثال بودا منظورم شخص شما نبود مسعود جان
بله داداش متوجه شدمنقل قول:
❤نقل قول:
ببرد از من قرار و طاقت و هوش
بت سنگین دل سیمین بناگوش
(sm50)
قرار بود اهنگ پرواز رو ویو بدی چی شد پس ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm174)نقل قول:
این ویدیو برنده که غیر رسمیه
بله این اصلا کاری به شادمهر نداره خود فرید ناصری واسه خودش ساخته... کم کم داشتم به عقل شادمهر شک میکردم واسه پخش این ویدئو که مشخص شد ربطی به شادمهر ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]