هر پسربچه که راهش به خیابان تو خورد
یک شبه مرد شد و یکه به میدان زد و مُرد
من تو را دیدم و آرام به خاک افتادم
و از آن روز که در بندِ توام آزادم
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
هر پسربچه که راهش به خیابان تو خورد
یک شبه مرد شد و یکه به میدان زد و مُرد
من تو را دیدم و آرام به خاک افتادم
و از آن روز که در بندِ توام آزادم
(sm50)
بس عهدها بشکسته شد ٫ دیگر خدا هم خسته شد
در کارزار زندگی ٫ بازوی مردان بسته شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می گم : حالا شغلت همینه یا برای گذرانِ زنده گی در دوران دانش جویی
این شغل رو بر گزیدی !؟ (sm50)
پیدا کردن مورد [جا کشی] رو می گم . . . (sm2)
ساسی دست توی شغلت توی رشت زیاد شده . . . (sm50)
(sm2)
(sm2)غیر از من کسی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث سایت مرجع شاه وانی می ذاره که . . . (sm2)
من سایت شاه وانی نمی رم که بیش از این به خودم فشار نه یارم . . . (sm50) (sm2)(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کو ندیدم . نشان منم بده (sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
توی تالارش . . . باید عضو بشی . . . (sm59)
من یه مدتّی عضو بودم ، بعدش توبه کردم بر گشتم به آغوشِ عسلام . . . (sm2)
حالا تو برو چیزی پیدا کردی به منم بدهنقل قول:
کدوم تالار صابر ؟ (sm111)
فاعلم.مفعول شمالی میخوام
(sm2)
السا جین هم بد چیزی نیست (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن یک تی وی کانالِ خودته یا مال مرسولاتِ پستیه !؟ (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تالار سایت شاه وانی دیگه . . . همینی که هادی دیوث 24 ساعت پلاسِ توش و لینکش رو گذاشت . . . (sm59)
منم چند وقتی یه بار سر می زنم (sm59)
خوشم نمیاد باور کن چند سال پیش رفتم توش همه ش پر از داستان مذخرف بود . دیگه نرفتم ازون موقع تا حالانقل قول:
الانم تو گفتی اکانت میذاره رفتم تو کدام تاپیک میذاره ؟ یادت نیست
اگه خبری تا یوزر بزنیم
kayla kayden (sm51)
دیوث شعبه اصلیش که دست خودته تو کرمون(sm25)نقل قول:
روایت داریم که می گن نان جا کشی خوردن از شیر مادر هم حلال تره(sm50)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلیقه ی حمید دیوث . . . (sm50)
اه یه چند تلا عکس ایرانی دیدم حالمو بد کرد چقدر کثیف هستن بعضی ازینا
الان جولز جردن نبود (sm50)
هادی یه کانال تلگرام پیدا کردم شوهای قدیمی می فروشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نشنیدم تا حالانقل قول:
این ویدیو هم مال ی شبکس تو دهه 60 و 70 که جمع شد
کانالو اینارو نمیدونم
سوت دل شدن ی دیوونگیه (sm50)
آهان صحیح است . . . (sm10)
منم دیگه ادامه نمی دم . . . (sm2)
نقل قول:
چی کارشون داری دیوث ، بذار ملّت از بدنا شون لذّت به برن . . . (sm50)
همه رو در این صنعت با برکت می شناسی . . . (sm2)
یک گروه سیسکی دارم کسی نمی خواد بیارمش (sm50)
حالا اینیکه در باره ی این یارو گفتی ، یعنی چی !؟ (sm29)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وطنی می ذاره !؟ (sm50)
دستگیری مجرم سایبری "گرداننده ۱۱۰ کانال و گروه مستهجن و مبتذل" در گلستاننقل قول:
هواست باشه
یس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعله . . . (sm50)
کرمون شعبه ی میدون مشتاق . . . (sm50)