نخند الدنگ(sm142)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نخند الدنگ(sm142)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم به خاطر تو (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که گوشتی نداره بخوای بهش لز پشت بزنی به استخون میخوره(sm59) چندتا کیس مناسب پیدا کردم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نیم جنس گرا هم نیستی نتونستی به یه منشی شماره بدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیکار کنم آخه این دل لامصب اینو میخواد (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شماره که دادم ولی زنگ نزد (sm81)(sm2)نقل قول:
استغفرالله(sm50)نقل قول:
دیوث میام بهت از 360 زاویه مختلف تجاوز میکنم(sm173)
قیافش عینه یک تمساحه خندانه(sm2)با اون دندوناش(sm2)نقل قول:
نقل قول:
اون دل تو دل نیست که اتوبانه(sm2)
همون دیگه میخوای من واست یه چندتا منشی ردیف کنم
با عشق من درست صحبت کن دیوث ! (sm2) قیافه به این شیرینی دیدی اصن ؟؟؟ (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه پسر خوشگل هم من رازی میشم (sm2)نقل قول: