با این اوصاف اهنگ جدید عید پخش میشه ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با این اوصاف اهنگ جدید عید پخش میشه ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز دو ماه هم نشده حسین جان ! ولش کن بابا حوصله ی حرص خوردن دیگه نداریم دوباره 😂😂نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خارج از اون بحث یه نکته ی خیلی ظریفی که این وسط خیلی به چشم میخوره اینه که حتی کسایی که از کارای جدیدم خیلی خیلی راضی هستن و تا چند روز بعد پخش آهنگ حتی با مخالفا میجنگن که این آهنگ خیلیم خوب بود چطوریه که باز به دو سه ماه نکشیده سراغ آهنگ جدید رو میگیرن ؟ آیا چیزی به جز اینه که آهنگا یه تاریخ مصرف مشخص دارن؟ و سر تایمی که قراره از بین برن از بین میرن ؟ سابقه ی کاری شادمهر این موضوع رو تایید میکنه که کارای جدید تاریخ مصرف دارن چون شادمهر در گذشته هیچوقت هنرمند پر کاری نبوده و البته هواداراش هم ازصندوق پس انداز شادمهر ( کارایی که قبلتر پخش شدن ) رضایت کامل داشتن و استفاده میکردن و مدام گوش میدادن تا بعد از مدتها دوباره کاری بخاد منتشر بشه و هیچوقت انقد زود به زود درخواست کار تازه نداشتن چون وقتی یه کار ساخته و پخش میشد نمیومد برای شنیده شدن در عرض یک ماه یا دو ماه ( چیزی که در موزد کارای جدید هست ) بلکه دائم شنیده میشدن
فکر نکنم تازه عید میخواد یه موزیک ویدئو ضبط کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیزی که گفتی فقط واسه شادمهر نیست الان اکثر خواننده ها همینجور شدند چ قدیمی چ جدید.اصلا انگار دیگه موسیقی پاپ ایران به بن بست رسیده.من دیگه فکر نکنم با این اوصاف وضعیت بهتر بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا موافقم با نظرتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی حس میکنم این کار جدید دیگه باید با قربانپور باشه
باز کارای قربانپور تاریخ انقضا شون بیشتره نسبت به بقیه
کاملا موافقم با نظرتنقل قول:
ولی حس میکنم این کار جدید دیگه باید با قربانپور باشه
باز کارای قربانپور تاریخ انقضا شون بیشتره نسبت به بقیه
دقیقا مسعودنقل قول:
تو الان برو اهنگ آخه دله من از علی اصحابی رو گوش کن
بعد بیا این اخرین اهنگ علی اصحابی که چند روز پیش منتشر شده رو هم گوش کن
اصلا آدم باورش نمیشه که از نمره ۱۸ اومده به ۵
خیلی افت کرده
سامان جلیلی
رامین بی باک
حمید عسگری
احمدوند
رضا صادقی
و غیره ....
همشون نابود شدن
فقط طلیسچی زیاد افت نکرده
آخه دل من گوش کنید از علی اصحابی واقعا لذت بخشه
خدا بابک جهانبخش از این وریا و شهاب تیام از اون وریا رو برای مردم حفظ کنه (sm146)
(sm25)
با احترام از نظر من خدا داریوش و گوگوش و ابی و قمیشی و معین رو از اونوریا و حامی و نیما مسیحا و مهدی یراحی رو از داخلیا برامون حفظ کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون کلا محسن یگانه رو نسبت به علی اصحابی خواننده ی قابل تری میدونم واسه همین آخه دل من محسن رو بیشتر دوست داشتم البته اجرای اول واسه اصحابی بوده و اونم قشنگ بودنقل قول:
شهاب تیام(sm120)
ابی جان من برعکس کلا اجرای علی اصحابی رو بیشتر دوست دارمنقل قول:
از لحاظ اهنگسازی به نظرم خیلی بهتره
ولی صدای محسن خووبه
خیلیم عالی حسین جون ... منم قبول دارم اجرای خوب اصحابی رو کلا علی اصحابی تو شروع کارش خیلی خوب بود و حیف خیلی زود چندین و چند لول افت کرد ... ولی بازم محسن یگانه به لحاظ وکال جزو استثناهای موسیقی داخل کشوره به خصوص تو اجراهای زنده که جزو ۵ نفر برتره به جراتنقل قول:
کلا آلبومها و ترکهایی که سالهای ۸۳ تا ۸۸ تولید و پخش میشدن و خیلیاشون شاید اون کیفیت بالا رو هم نداشتن رو خیلی دوست داشتم
اکثرا هم تو کار لعنت و نفرین بودن ولی اون زمان به دل مینشستن و انصافا در مقابل کارهایی که هر روز رادیو جوان پست میذاره صد لول بهتر بودن
دقیقا این مدلی بود اون زماننقل قول:
من البوم دیگه قیدمو بزن رامین بی باک رو خیلی دوست داشتم
نقل قول:
اختیار داری ابی جان دیگه طرفداری سلیقه ست
راستش این دوتایی که من نام بردم به نظرم بین طیف جوونا طرفدارای بیشتری دارن و ضمنا از لحاظ تولید موسیقی فعال تر هستن
نظر شخصیمو هم در باره خواننده هایی که اسم بردین اگر بخوام بگم چندین ساله با هیچ از اهنگی از معین و سیاوش نتونستم ارتباط بگیرم
ابی هم از آلبوم اخرش فقط یک ترک نظر منو جلب کرد که اونم برام رفته تو آرشیو و فکر میکنم دیگه به اخر خط رسیده باشه
حامی و مهدی یراحی هم کلا سلیقه ام نیستن چون سبکهای خاصی دارن مثلا از مهدی یراحی من در کل دو تا ترک تو سیستمم هست یکی آشوب و یکی هم باید میشناختیم همو (sm121)
(sm200)(sm200)
این که عده ای شهاب تیام رو مسخره کنن اصلا هیچ اهمیتی نداره چون پای ثابت مهمونی ها و جشن ها هستش و همین طور لحظات شاد و دورهمی ها
ضمن این که شهاب علاوه بر صدای زیبایی که داره کارای غیر ریتمیک و آرومش هم قشنگ و دلنشینه و معمولا با موزیسین های خوب و درست حسابی کار میکنه
یکی از معدود خوانندگان لس انجلس که از اواسط دهه ۸۰ در اوج بوده و تا به امروز تو یک مسیر ثابت حرکت کرده و پیش اومده و تقریبا میشه گفت دوران افت و ضعفی را نداشته برخلاف بعضی اسامی کُلفتی که تنها ازشون یک اسم مونده و کلی خاطره ... (sm132)
از این به بعد هرکی آهنگاش تو مهمونیا پخش بشه خواننده خوبیه چقدر مسخره...پس با این حساب ساسی الان بهترین خواننده ایرانه .داریوش و سیاوش قمیشی و...هم هیچی نیستند چون آهنگاشون تو مهمونی پخش نمیشه(sm120)
همون اسامی کلفتا یه ترکشون اندازه کل عمر موسیقی خواننده مهمونیتون ارزش داره...من نمیدونم تو اوج بودن از نظر بعضیا چیه؟؟؟آهنگشون تو مهمونیا پخش بشه؟آهان اوکی حله(sm120)
(sm1)
همه خواننده ها افت کردن
ولی خیلیاشون نابود شدن
یه عده انگشت شماری کم افت کردن
اگه زنده یاد هایده هم الان بود افت میکرد به نظرتون ؟؟؟
به نظر من هایده هم افت میکرد
چیزی که الان روشنه اینه که تو وضعیت مارکت فعلی اتفاقا هر کاری که کمتر شنیده بشه کار قوی تریه تا کاری که شنیده بشه ....
در این که سلیقه اکثریت مزخرفه هیچ شکی نیست نمونه بارزش اهنگای پاپ آمریکایی که براش کلی تو دنیا سر و دست میشکنن و یک عالمه خرج موزیک ویدیو هاشون میکنن ولی موسیقی و ملودی زیر خط فقر (sm3)نقل قول:
هم کار یگانه هم کار چاوشی چندین برابر از کارای اخر شادمهر بهتر بودن. جدی تعصبی نگاه نکنیم شادمهر الان در بهترین حالت در لول همون هوروش بند و میثم ابراهیمی و ایناست کاراش.
وقتی مدیر برنامه ش دنبال این سبکهاست نمیشه انتظار بالاتری هم داشت متاسفانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meh23 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب بعد مدتها اهنگ یگانه و چاووشی پخش شد از نظر من هردوکار ترانه خوبی داشتند ولی متاسفانه مثل همه کارای این چند سال مشکل ملودی وجود داره این مشکل تقریبا شامل موسیقی کل دنیاست مخصوصا در سبک پاپ. یگانه رو دوست دارم ولی پافشاریش بر اینکه حتما باید ترانه و ملودی کارخودش باشه باعث شده در کل این سالها بعد البوم اخرش جز بهت قول میدم هیچی از کاراش درنیاد. چاووشی هم همینطور مشکل کلیشهای بودن ملودی داره اونم نمیدونم چه اصراری داره حتما کار خودش باشه. شادمهر دقیقا در نقطه مقابل اینا قرار میگیره واسه اینکه به تکرار نیفته کامل خودشو سپرد دست بقیه که اینم اشتباه بود و به اصطلاح از اونور بوم افتاد. هرچند بنظرم موفقتر بود
منم تو چند تا پست قبلتر گفتم که همه خواننده ها افت کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن یگانه و چاووشی هم از گذشته خودشون خیلی دور شدن
قبلنا یه رقابت خاصی بود بین خواننده ها و تلاش میکردن که تو رقابت از هم جا نمونن
ولی الان نه
کلا تو سال تعداد اهنگهای خوب به دو رقم نمیرسه
واقعیت اینه که تقریبا هر ده سال یکبار نسل خوانندهها و طرفداراشون عوض میشه شاید واسه همینه اهنگهای امروزی به ذوق ما خوش نمیاد همونطور که اهنگهایی که پدرامون گوش میدادن خیلی به مذاق ما خوش نمیومد و این روال همیشه ادامه داره و هر دورهای خواننده و طرفدارای خاص خودشو داره و خیلی کم هستن خوانندهایی که بتونن چند نسل رو پشت سر هم جذب کنننقل قول:
دقیقا موافقم انتهاجان.... من نمیدونم چرا همه آهنگا یه نواخت و تکراری شدند. هیچ چیز جدیدی نیست توشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقریبا اشباع شده دیگه مخصوصا در زمینه ملودی به یه نفر مثل شادمهر الان نیازه همونطور که اون زمون اومد و یه مسیر جدیدی باز کردنقل قول:
با این روندی که من از شادمهر و آدمای اطرافش میبینم بعیده شادمهر دوباره شروع کنه به ساختن... البته الآنم کار ساخته شده از خودش داره ولی نمیدونم چه سیاستی پشت ماجراست که پخش نمیکنهنقل قول:
آهنگ چاوشی واقعا خوب بود،،حالا کار ندارم تکراری یا هرچی دیگع،کلا به نظرم تکرار کار خوب از کار متفاوت دادن و گوش خراش بهتره...مدرن تاکینگم همه اهنگاش شبیه به هم بود ولی همشونم موندگار شد،،افکاری ام ملودیاش یه مدله شاید ولی اکثریتشون فوق العاده و خاطره سازن...یگانه و چاوشی ام باز بدن کس دیگه بسازه میشه داستان شادمهر باز بعدن میگن خودت که بهتر از همه میسازی و خودت میدونی چی خوبه واسه صدات چرا میدی بقیه بسازن.
کلا همیشه قضاوت هس هر کار بکنن،اهنگارو باید بعد از چندسال ببینین کدوم تو ذهنتون مونده،ممکنه کاری که پنج سال پیش انتقاد میکردین الان جزه کارای موندگار ذهنتون باشه،،باید زمان داد.
الان خواننده ها فقط کار میدن که فراموش نشن وگرنه دیگه هیچکس وسواسی رو کاراش نداره.
و اینکه سلیقه ها هم عوض شده بی تاثیر نیست.به نظر من بدترین دوران موسیقی داره سپری میشه و کار خوب به اندازه انگشتان یک دست هم نمیرسه.ماندگاری کارها که دیگه پیشکش.
یه فرقی که بین چاوشی و یگانه با شادمهر وجود داره اینه که اگه افتی تو کارشون باشه لااقل هنوز دارن کار خودشونو انجام میدن و تحت تاثیر کارهای مارکت قرار نگرفتن مثال بزنم بهتره همین آهنگ دیشب یگانه شاید به آهنگ بیت آخر و امثالهم نرسه ولی نیومده از سبک های جدید و مزخرف الهام بگیره و داره هنوز کار و سبک خودشو جلو میبره چاوشی هم همینطور ولی شادمهر دنباله ی روی مارکت شده و احتمالا این فر رو کرده که با سبک خودش افت نکنه که متاسفانه افت کرد بدم کرد پس ای کاش لااقل اونم لااقل هنوز داشت مثل قبلا سبک و روال قبلی خودشو پیش میبرد
اهنگهای دهه 60 با اینکه واسه پدرامون بودن ولی الان هم زیباست دهه 70 و 80 هم کارای خوبی میومد
ولی از نیمه دوم دهه 90 یه دفعه مارکت نابود شد
فقط سالی چند تا ترک خوب داریم
مثال اهنگ بهت قول میدم یگانه در مقابل اخرین کارش که منتشر شد
من با قسمتی از فرمایش شما مخالفم...اهنگ هایی که پدر های ما گوش میدادن مثل هایده،مهستی، ابی،سیاوش قمیشی،ستار واقعا مفهوم داشتن...یعنی وسواسی که برای شعر به کار میبردن واقعا ادم به فکر فرو میبرد..حتی بیا عقل تر سوسن،مرضیه. ویگن یا مثلا دلکش.......نقل قول:
ببین ما دهه هشتاد چند تا خواننده به نظرم با سواد رو کردیم..ناصر خدابیامرز.خشایار اعتمادی، خود شادمهر عقلیلی..محسن چاوشی. یگانه..و چندین نفر دیگه..بعدش هم که سال 85بنیامین اومد .حمید عسکری اومد..به نظرم تا سال 86.87روند خوبی داشتیم..ولی چه اتفاقی افتاد که دهه نود فاجعه بود واقعا باید بررسی بشه..این که نظارتی نیست. این همه همه میخوان بخونن..این که رقابتی نیست
طلیسچی برو البوم که با حمیدرضا خوندن سال 82بود اگر اشتباه نکنم گوش بده ببین افت کرده یا نه!!!!نقل قول:
البته دهه ی پنجاه رو ازقلم نندازیم که ازش به عنوان عصر طلایی موسیقی ایران یاد میشهنقل قول: