دیوثا اصلن مشتاق رو می شناسین !؟ (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوثا اصلن مشتاق رو می شناسین !؟ (sm50)
حمید بهشون بگو که مشتاق علی شاه 200 سال قبل از نام جو - قرآن - رو با سه تار خوند . . .
و سنگ سار شد . . . (sm50)
کسی نمی شناسه . . . (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا ولکن همه دارن می فروشن همه رو هم ازینجا برداشته (sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم میخواستم همین رو نشون بدم تبلیغ نبود
بله تقصیر من بود نباید کانال میذاشتم عذر میخوام
ولی من اولین بار اشتباه کردم
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39)
تا حالا 10 بار یوزر گرفتم بعد از 24 ساعت میبنده به خاطر اینکه اون دیوثی که به من داده خودشم میره داخلشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مثل بازرس نیست امنیت ش فوق العاده بالاست سریع میبنده دیوث
ولی چیزایی داره آب دهنت میاد (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RecepIvedik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...(sm77) "حواست"
بابک افشار (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی یوزر خریدی !؟ (sm54)
اون سری هم گفتی ، فکر کردم شوخی می کنی ! (sm50)
- (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کانال من نیست سراغ دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط RecepIvedik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدرس سایتش رو بده بیاد تلگروم . . . (sm59)
بی خیال چک نکن . . . (sm2)
یارم رفت بگم : کدوم خدا . . . (sm50)
(sm2)
به قول اون کلیپه :
من غلط کردم گوه خوردم به امام حسین پدرم . . . (sm2)
میثم جان دوباره دیرکردی، سر راه با کسی درگیر که نشدی...؟!! (sm2)
بعد از عمری خونه ساختن بشی آواره ی دنیا (sm50)
اینه........ میثم ما! (sm51)
اون چیزی که گفتی چی بود ؟؟؟؟؟(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رجب راس میگه حتمأ باس داستانشو بگی...(sm59)
من ان شبگرد پر دردم
که افتادم به بیراهه(sm50)
پس امروز دوبار درگیری داشتی شادیم سه بار...!(sm25)
- (sm50)
(sm50)
(sm50)نقل قول:
(sm173)
من شَریانِ شرارتم ، به جای شَرمت ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا این یکی هم خوراک فصل زمستونه دمت گرم!(sm2)
عجب صحت بدنی!!!
(sm50)
رشک برم کاش قبا بودمی...(sm51)
گر تو را در بهشت باشد جای
دیگران دوزخ اختیار کنند...(sm102)
(sm50)
(sm50)
سگ تو روحت
- (sm2)
(sm2)
هادی...نقل قول:
بیا اینو بخور (sm2)
میتانی بخوریش(sm2)
به شخصه خودم متن آهنگ توقع ندارم بانی رو به شعرای آلبوم سرگذشت سیاوش ترجیح میدم (sm50)