[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8 مرداد سالروز انتشار آهنگ "دیوار بی در" ؛ آهنگی که به جرات می توان گفت ماندگارترین اثر محسن چاوشی است ، بر تمام هوادارانش گرامی باد (sm132)
ما اینقدر ضربه خوردیم که دلامون دیگه سرده ... (sm50)
(sm118)
همه چی اوکیِ فقط خود ویندوز اکتیو نیست (sm120)
(sm50)
امیر سایت آپلود که لینک مستقیم بده سراغ نداری؟ عین آپلود باز نره تو خود سایت واسه دانلود.
mp3 فرمت خاص نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بن بودی یا منم بودم؟(sm2)(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم ویندوزو چه کردی؟
کاری جدید نیز با همکاری ما خواهید شنید که در حال حاضر نمیتوانم آن را معرفی کنم ؛ هنوز سرنوشت این آهنگ معلوم نیست ؛امکان دارد در فضای مجازی یا حتی در آلبوم جدید منتشر شود.» (sm3)
من 6 ساعت بن بودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رو نمی دونم ولی هادی هم بن شده دلیلش رو نمی دونم (sm120)