صفه دسکتاپ کلیک راست گزینه اخر بعد تم بعد ایکون ستینگ میزنی اونجا تیک میزنی میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
صفه دسکتاپ کلیک راست گزینه اخر بعد تم بعد ایکون ستینگ میزنی اونجا تیک میزنی میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یافتم
(sm2)نمودی خودتو بگو قول میدم نگم کنجکاو شدم چیه که اینقد حساسینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چیکاره سریال دارم میگم اینو بزن ببین گزینه اپدیت برات میاره یا نه.
میخوام 4 گیگ نرفته باشه تو پاچت(sm2)
ببخشید یه سوال دیگه با همین پلیر ویندوز آهنگ پخش می کنم بعد مینیمایز میکنم پخش نمیشه ؟!!! چجوری درست کنم؟
کدوم پلیر؟ مدیا پلیر یا Music که تو محیطه متروئه؟نقل قول:
music
خب از اون استفاده نکن موزیکاتو با مدیا پلیر اپن کننقل قول:
این دختره تو سریال Blacklist عجب چیزیه لامصب (sm1)
(sm50)