آهنگ محسن چاوشی انصافا خیلی قشنگه ... مگه چیا از لین بهتر دارن تولید و پخش میشن که بخایم بگیم کار بدیه ... درسته بهتر از این خیلی خونده چاوشی ولی نسبت به کارایی که هر روز پخش میشن خیلی خوبه
نمایش نسخه قابل چاپ
آهنگ محسن چاوشی انصافا خیلی قشنگه ... مگه چیا از لین بهتر دارن تولید و پخش میشن که بخایم بگیم کار بدیه ... درسته بهتر از این خیلی خونده چاوشی ولی نسبت به کارایی که هر روز پخش میشن خیلی خوبه
خبری از آهنگ جدید نیست انگار (sm74)
فعلا با سال بی بهار محسن بگذرونیم(sm127)
داداش من گفتم طلیسچی هم افت کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط edvin242 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی نسبت به بقیه خواننده ها کمتر
بله دهه ۵۰ که فوق العاده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا یدونه خودم میخونم کلا بشوره ببره (sm51)(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر باید عوض نمیشی رو شب عید پخش میکرد
ملودیش خیلی جذابه
بعیده حالا حالاها برام تکراری بشه (sm118)(sm127)
دوستان شادمهری عزیزم
سال نو رو بهتون تبریک میگم
ایشالا سال خوبی براتون باشه
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)( sm127)
سااال نوی همگی دوستان عزیزم مبارک باشه(sm127)
امیدوارم امسال سالی پر از موسیقی های ارزشمند باشه
آقا از همین شروع سال انتقادها رو شروع کنیم(sm2)
چقد میکس و مستر آلبوم گوگوش تو باقالیاس!!!! :|
موندم چرا سیاوش کارا رو داده الیاس شیرزاد تنظیم کنه(sm138) البته بدم نیست از قدیمیاس اما کیفیت صدا به نظرم مقداری فاجعهاس!
قابل توجه منیجر بزرگوار بهداد کاموری (sm9)
لیبل Universal
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیما جان ولی اگه نقصهای آلبوم رو کنار بذاریم آلبوم خیلی قشنگیه ملودیها و اجراها خیلی خوبننقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا ابی جان کامل هنوز وقت نکردم گوش کنم. اما چنتایی که شنیدم قشنگ بود. ملودی های سیاوش که دوس داشتم همیشه. فقط کیفیت صدای موزیکا توی ذوق میزد کمی. اما در کل هیچوقت زیاد با گوگوش حال نمیکردم.نه که گوش ندم اما کشته مردهاش نبودم. در واقع توی آرشیو آهنگام گوگوش فقط آهنگایی که افکاری کار کرده بود رو دارم :)). نمیدونم چرا !نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش من البوم رو گوش نکردم حالانقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی الیاس شیرزاد کارش خوب بود
باید ببینم چیکار کرده
تنظیم و میکس مستر البوم گوگوش در حد فاجعه ست، آهنگسازی قمیشی هم واقعا دیگه به ته خط رسیده. (sm25)
کارهای دهه ۵۰ که با واروژان و شماعی زاده س شاهکارن ... بعدها افت کرد و بهترین آلبومش همون اعجاز بود البته کارهایی که با افکاری داشتنقل قول:
اهنگ بیقرار از گوگوش زیباست (sm127)(sm118)
در عالی بودن این اساتید که شکی نیست. بیشتر فکر کنم بحث سلیقه باشه، صدای شخص گوگوش زیاد باب میل من نیست، اما نه اینکه اصلا گوش ندم بهش.(sm176)نقل قول:
گفتم الیاس شیرزاد تقریبا از قدیمیاس. خودم خیلی کاراشو دنبال میکردم دهه ۸۰ و تنظیماشو خیلی دوس داشتم. اما فکر میکنم میکس و مستر آلبوم واقعاً خیلی ضعیفه. جوری که منی که زیاد از میکس و مستر سر در نمیارم راحت متوجه میشم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام به همه شادمهریای عزیز.سال نو شما مبارک.انشالله سالی سرشار از موفقیت و شادکامی و سلامتی داشته باشید و آرتیست مورد علاقمون از لجبازی دست برداره و آهنگای درخور اسمش و باکیفیت پخش کنه
من فعلا فقط با ترک بیقرار ارتباط گرفتمنقل قول:
۲ تا اهنگ دیگه یکم ضعیف هستن
و بقیه خیلی بد کار شدن
نقطه مثبت برای من صدای گوگوش هست که تو این سن عالیه
در مورد البوم جدید گوگوش بعضی خوانندهها به امید موفقیت با اسامی که در گذشته بزرگ بودن مجدد همکاری میکنن مثل یه سری از باشگاههای فوتبال که ستارههای قدیمی رو به امید موفقیت میخرن. به نظر من همه چیز این آلبوم انگار مال حداقل ده سال پیشه هیچ چیز تازهای نداره و آدمو نمیگیره این در حالیه که آلبوم اعجاز شاهکار افکاری و بمانی رو من هنوز گوش میدم.
البته دو تا اهنگ بی قرار و زندگی نسبتا زیبا بودن
سال نو مبارک (sm10)
امیدوارم سال خوبی داشته باشید(sm10)
بعضی ها میرن با ستاره های قدیمی فوتبال کار میکنن و بعضیام میرن با بازیکنهای تستی کار میکنن
آهنگ نگاه گوگوش خیلی خوبه
یه سری هام فقط مشغول پیدا کردن یه رابطه بین گوز و شقیقهان!
عید شما هم مبارک (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد ار بیقرار من با این ترک حال کردمنقل قول:
میثاق راد_ سفارش کن
چه قد خوبهههههههههههههههههههههه این آهنگ
گوش کنید دوستان فکر کنم خوشتون بیاد.
شعور و ادب چیزیه که باید در ذات آدم باشه و هیچوقت نمیشه اون رو کسب کرد ...
من که دارم با ترانه از اون بالا کفتر میایه عید خودمو میسازم(sm128)
دوستان خواهشاً به هم دیگه توهین نکنید اصلا .... لق همه خواننده ها. خودتونو عشقه(sm127)
پادکست خوبیه بنظرم : Mr.H - 'Bridge 10 (Shadmehr's Special)
(sm10)
کار منو بشناس چقدددررر خوب شده(sm127)
و من همچنان حسرت میخورم که چرا هنرمندی مثل خشایار اعتمادی که واقعا سواد موسیقی بالایی داره و بسیار تواناست باید از موزیک خداحافظی کنه!(sm172)
نقل قول:
داداش دیگه وقتی خواننده هایی مثل این میان باید خداحافظی کنه
جان من موهاشو نگاه کنید
موزیکو گوش بدید
صداشونو لاتی کردن اهنگ میخونن
اینارو هرکس ببینه یا صداشونو بشنوه باید خودکشی کنه
حالا خووبه که باز خشایار اعتمادی خداحافظی کرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمونه دوتا آفت موسیقی ایران که موزیک رو نابود کردن
برای من توو موسیقی زجرآورترین چیز شنیدن صدای این دونفره. البته اولین کسایی که این مدل لشخونی رو مد کردن ارش و مسیح بودن که بعدش اینا تقلید کردن الانم که هرروز این سبک دارن بیشتر تولید مثل میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Countdown beginning
یه آسه، یه شادی، یه سرباز
قمار بازه قمار بازه قمار باز (sm70)(sm2)
دقیقا مثل قارچ دارن زیاد میشننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]