چی رو ادیت کنم ؟؟ وقتی فیلمش نسبت به زیرنویس تایم کمتری داره چیکارش کنم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چی رو ادیت کنم ؟؟ وقتی فیلمش نسبت به زیرنویس تایم کمتری داره چیکارش کنم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورش با نرم افزار ویرایش زیرنویسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولش دردسر داره (sm120)
(sm2)ای باریک
بیا یاهو
یه راهش اینه... اون ثانیه ای که تو فیلم شروع میکنن به زر زدن یادداشت کن بعد زیرنویسایی که میگیری با نوت پد باز کن ببین از چه ثانیه ای شروع میشه.... چند تا دانلود کنی پیدا میشه منم سر یکی از قسمتای game of thrones این مشکلو داشتم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)بکنش مدیر بخش نرم افزارنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موبایلستانو فکر کنم هرکی گوشی داشته باشه میشناسه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندسال پیش وقتی تازه بخش کامپیوترش راه افتاد من شدم اولین مدیره نرم افزارش.یه مدتی هم فعالیت کردم ولی چون وقتمو میگرفت انصراف دادم وگرنه الان یه چیزی تو مایه های **** مدیر یا سرپرست انجمنی بودم توش.گفتم یه شفاف سازی بکنم
(sm2)
(sm2)
دهنت(sm2)
این سایته که لینکشو گذاشتم برای وین نمیدونم چرا 32 بیتی پرو هنوز اپ نکرده