همون مای کامپیوترنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همون مای کامپیوترنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینه الی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک این چه لپ تاپیه گرفتی تو با این پردازندهنقل قول:
خب تو 32 بیتی نصب میکردی که راحت تر بودی حجم نرم افزار نصف میشد ایضا ویندوز
بابا شماره چیه ببین شماره بیلدش چنده (sm2)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)فک کنم اشترم امشب خوابش نبره خوشحاله وین اورجینال داره
منم امشب میرم رو وین 10.
گفتم که ویندوزام قانونیه و مجبورم اپ کنم،ولی اگه فایله ایزو رو گرفتی بجای نصب کردن از بوت از توی ویندوز بری توی نصب همین عمله اپگرید رو انجام میده و وسلام!!!(sm118)(sm118)
پس همونیه مه ما یه هفته پیش نصب کردیمنقل قول:
آلبوم کاکو باند اومده بود امروز نگرفتم (sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول: