(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
البته الان دارم باز فک میکنم دوتاییتون راست میگید ، مثلا همین مثال سرما خوردگی رو باز در نظر بگیرید (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm30)نقل قول:
قهر چیه (sm30),خو دیوث دو دقیقه نمیتونم برم به کارم برسم؟(sm2) (sm2)
اگر از نزدیک باهاش درگیر بود از این حرفا نمیزد... من دیدم با بیمارش زندگی کردم زور داره واسم این طور تیکه انداختن!(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی روی چشم من دیگه ادامه نمیدم (sm10)
من آدمی ندیدم بیخود و بی جهت بیماری بگیره اونم سرطان شما دیدین منم روشن کنین ..
خود پدرش گفت از موقعی که فهمیدیم اقدام کردیم ..
اما دیر فهمیدن ..
که سرطان رف تو خوردش بدبخت ..
سرطان سینه چجوری میگیرن ینی؟
یهنی زهره ماری میریزن تو سینه ؟(sm2)
اگر هنوز واسه سرطان دارویی پیدا نشده واسه دلایلشم پیدا نشده!نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادمایی دچار شدن صد برابر از تو سالم تر و رو به راه تر بدون هیچ مشکل و سابقه ای!
ورزشگار حرفه ای رُ از پا دراورده...اون وقت تو میگی بیخود؟؟
نه نمیتونی... تو باید پاسخگو باشی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی 10 تا فرم اُور آلمانُ گرفتی؟(sm2)نقل قول: