سهند کی بگم لواشک برام بفرستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سهند کی بگم لواشک برام بفرستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این که گریمه من همین شم میخورم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ژلقیا
(sm51) ژوووون سحر قریشی این طرف اون طرف لیلا اوتادی
طرف چه دیوثی بود سرکار گذاشته بود
میگفت ترکی ها رو سیدی دارم بعدش که یه آلبوم خواستیم گفت آرشیوم رو نگاه کردم دیدم سیدی ترکی ندارم
(sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
نقل قول:
بذار فدات شم الان برات شرح می دم . . . (sm59)
چه قدر بامحبت خیلی کم هستن این آدمانقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئیس جمهور ما هم کمک میکنه با لبخند (sm98)
(sm50)
هیچی توی کرمون:
مثلاً ام روز 2 شنبه ست ، خب !؟
صبح میشه 3 شنبه .
امّا فردا میشه 4 شنبه !
اوکی !؟ . . . (sm50)
دیوثا برید ژقی بزنید بخوابید تاپیکو کردید برادرززز(sm50)
اونوقت پس فردا چی میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلومه میشه 5 شنبه خب . . . (sm2)
پسون فردا هم میشه جمعه . . . (sm50)
هادی اونی که آواتار امراه گذاشته بودو میگی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوالی باشه در خدمتم . . . (sm2)
اره دیوث فقط اومد دانلود کرد و رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی سوال صابر
تی چوون سفیده!؟(sm120)
پوف یوزِ حشری . . . (sm2)
ولی در پاسخت باید عرض کنم : بلی . . . (sm50)
بله .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در صورتی میتانی بگی فردا که ساعت 12 شب به بعد باشه
نه کلا در همه ساعات می تونیم به گیم . . . (sm2)
نقل قول:
ژووون،خوش به حال همخدمتی هات(sm120)
حالا چی میخواستی هادی..؟(sm50)
عجب معنی ای ! (sm54) نمی دونستم . . . (sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در زبان عامیانه به کسی گویند که در مراسم نوشیدن باده و شراب و عرق نمیخورد اما مزه عرق خوران را می خورد.
یعنی مزه خورِ دیوث . . . (sm2)
(sm77)نقل قول:
یه آلبوم از demet akalin میخواستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب پفیوزیه(sm120)
جالبهنقل قول:
(sm59)
ولی از اونور مثبت می تونی فکر کنی که مثلاً بچه پاک و سالمی هست و گناه نمی کنه(sm2)
در خواست دارم نام تاپیک را به زبان و ادب فارسی تغییر دهیم . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث چه دید جالبی . . . (sm50)
یادم رفت (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسی تو هم بچه شمالی یه نظر بده لواشک چه فصلی خوبه برفستیم واس هادی جون (sm10)
شرمنده ام منم ندارم هادی...نقل قول:
قبل از اینکه کسی فریبتون بده بذارین من باهاش دو سه کلام حرف بزنم متوجه میشم. کجای کاری هادی...؟ من اون موقع از ابراهیم وقتی آلبوم میخواستم خودم از رانندها هایی که از ترکیه بار میاوردن سفارش میکردم به این راحتیا نیس.
عجب (sm50)نقل قول:
(sm77)
بهار خوبهنقل قول:
حالا اون دیوث چرا ویار گرفته(sm120)
اگه اسکمو مخصوص گیلان رو بخوره چی میگه(sm2)