دانلودها ترکوند با لینک وین 10 دمش گرم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
دانلودها ترکوند با لینک وین 10 دمش گرم ..
آپدیت کردت اونم از وین 7 کار بسیار اشتباهی بود که امیرالمومنین انجام داد ..
من اینترپرایز نصب میکنم پرو بدد نمیخوره ..
غلت کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توصیه می شود که ویندوز ۱۰ را به صورت جدید نصب کرده و از آپگرید نمودن خودداری کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر منم اینترپرایز دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا تو همون Home کافیه 32 بیتی نصب کردی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرو نصب کردم بمیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به امیر آدرس پوشه آپدیتاشو میدم میگم بریز تو یه درایو دیگه بعدا دوباره حجم هدر ندی میگه نه فلان ..
توام یه شاسکولی مث سینجولنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]