هرچی فکر میکنم هیچ رابطه ای بین مقداره رزولوشن و این ایراد پیدا نمیکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هرچی فکر میکنم هیچ رابطه ای بین مقداره رزولوشن و این ایراد پیدا نمیکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راحت باشه خیال تو از این بابت
من برنامه های جدیدی دارم واست (sm128)
بنیامین رو به دختره قبل از رو کار رفتن:
راحت باشه خیال تو از این بابت
من پوزیشنای جدیدی دارم واست(sm2)(sm2)
امیر زین پس میگی من شبکه یک دو سه ایتونز و ویندوز10 ارجینال دارم(sm120)
چیکار خواهی کرد(sm2)نقل قول:
جنبه داشته باش خواهشا(sm2)من باید لپ تاپمو دست کاری کنم تا بشه ده ریخت(sm172)نقل قول:
(sm27)(sm172)
بهمن بکش! شبهای من لبریز بیخوابیست !(sm50)
بهمن بکش! که «کِنت»ها امروز قلّابیست !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
بهمن بکش! که جیبمان خالیتر از خالیست(sm50)
بهمن بکش! سیگار ارزان واقعا عالیست !