کوفت بکشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کوفت بکشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم ! از شما عاجزانه تقاضا دارم این الدنگ مفسد فی الارض رو بن کنی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث من میگم نکش که پسفردا جنازت نیوفته کفه تالار بو بیوفته(sm2)نقل قول:
خطابم به تو نیست ولی شنیدی شاعر میفرماد:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.کس کش،سیگار نکش(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیطونه میگه باز دوباره آواتارم رو عوض کنم (sm2)
خوب میگه(sm2)نقل قول:
حالا جدا از اواتار،یه ج.قه استقامتی-مقاومتی بزن و رکوردتو اعلام کن(sm2)
اشترم عفو بفرمایید (sm2)
ترسو این اونی بود که شیطون میگفت؟ میخوام 100 سال نگه(sm2)
خیر سرم الان مخفیش کردم مثلا (sm2)
این دفعه دیگه میندازنمون زندان آلکاتراز (sm2)نقل قول: