تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزهانقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزهانقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی مثلا اون بازی 6-2 ایران کره جام ملتهای آسیا یادت نی؟ (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همون اولم آدم نبودی (sm70)
تا خرابت نکند تهمت بدنامی چند....(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون فیلمش چیه ؟ تو یه جا خفتش میکنن کونش میزارن ؟
(sm59)مجی رو تازگی ها دیدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط blueheart [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برم فردا هم نیستم احتمالا (sm50)
فقط جان من جان من اجنبی پرست نباشین (sm120)
سایت 2014 زده، نتیجه کلمبیا - ژاپنو 1-2 زده (sm120)
اجنبی خودتی (sm120)نقل قول:
از 98 یادمه اونم جام جهانی نه قهرمانی رئال واینا(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یورو هم فینالش خیلی خوب یادمه...(sm1)
جام جهانی 98 بهتر از یورو 2000 یادم میاد...
2002 هم بدترین تورنومنتی که دیدم(sm59)
(sm3)(sm19)نقل قول: