**** ** **** ***نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا نمیتونستم بیان کنم جملم را ولی درباره تو بود(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
**** ** **** ***نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا نمیتونستم بیان کنم جملم را ولی درباره تو بود(sm2)
بازیگر نقش کارگردان من بودم دیگهنقل قول:
اصلا منم انصراف میدم از فیلمبرداری این فیلم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمارو به خیر مارو به سلامت(sm2)
پس بکش پایین قند عسلم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره دیگه....نقل قول:
فیلمنامه اینطوری بود که یارو کارگردانه خسته کوفته میره تو اشپزخونه پشت صحنه یه چایی بخوره،ابدارچیه کونش میزاره(sm2)(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا عمویی ؟؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته شدم.....
یالا یکیتون بکشه پایین (sm2)(sm2)
هورمون هام زیاد شده یه اسکرین بزارین(sm2)
در حال حاضر 73 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (11 کاربران و 62 مهمان ها)
عجب مهمونای کنجکاوی(sm2)(sm2)
نصفه شبی انگار نذری میدن اینجا(sm2)
بپا نپاشه زو صورته اون یکی بازیگر(sm2)نقل قول: