با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما اقا با عرض معذرت تا چند وقت دیگه باید حسرت یک اهنگ جدید شنیدن با صدای شادمهر عزیز رو بکشیم بالاخره تکلیف این کامینگ سون ها معلوم نشد..صفحه داره به هزار میرسه اخه تا کی؟(sm142)(sm142)(sm142)(sm142)(sm142)
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما اقا با عرض معذرت تا چند وقت دیگه باید حسرت یک اهنگ جدید شنیدن با صدای شادمهر عزیز رو بکشیم بالاخره تکلیف این کامینگ سون ها معلوم نشد..صفحه داره به هزار میرسه اخه تا کی؟(sm142)(sm142)(sm142)(sm142)(sm142)
فکر کنم دیگه رفت واسه عیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohamad star [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
پیمان . . .
پس چی شد این کنسرت نیکوست . . . ؟!
راستی بازم بخاطر آلبوم آرمین ازت ممنونم . . . واقعا عالیه . . .
زود این کنسرتهای نیکوس رو بی زحمت آپ کن . . .
فربد هم که قرار بود کنسرت شادمهر رو بذاره خبری ازش نیست . . . چه وضعیه آخه . . .چرا مسئولین رسیدگی نمیکنن . . .
(sm77) گذاشتم برات که
دیگه آهنگ که نمیاد باید با کنسرت حال کنیم ابنطور نیست شاهرخ عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ آخ شرمنده ام حسابی شاهرخ جان هی امروز فردا کردم بعدم کلا یادم رفت ، باید ببخشی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو همین یکی دو روزه هرجور شده حتما آپشون میکنم
منتظر باش (sm10)
ناگهان پرده برانداخته ای --- یعنی چه؟ ---
مست از خانه برون تاخته ای --- یعنی چه؟ ---
زلف در دست صبا گوش به فرمان رقیب ---
این چنین با همه در ساخته ای --- یعنی چه؟ ---(sm111)
دیگه صد درصد پخش ویدئو رفت واسه عید نوروز
گفتی میخوای چند تا بذاری نه یکی . . .!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]