جايزه بهترين بازيگر مرد درام تلويزيوني "شانزدهمين جشن حافظ" تقديم مي شود به علي نصريان براي سريال شهرزاد
اين جايزه را ايرج راد و داريوش ارجمند اهدا كردند.
نمایش نسخه قابل چاپ
جايزه بهترين بازيگر مرد درام تلويزيوني "شانزدهمين جشن حافظ" تقديم مي شود به علي نصريان براي سريال شهرزاد
اين جايزه را ايرج راد و داريوش ارجمند اهدا كردند.
بازم میگم فک نکنم موزن بگیره به سالار بدن شاید ..
اگه موزن بگیره حتما از شهرزاد یکی میره میگیره ..
تاکاکو سودا یوزوکی» دختر ژاپنی دوستدار صدای «حبیب» پس از باخبر شدن از درگذشت این خواننده به ایران سفر کرد و بر مزار وی حاضر شد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم فرزاد گلپایگانی اومد ... (sm242)(sm173)
پنج شنبه اومده بود (sm120)خیلی خوبه(sm118) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دلرا گذاشته بودش - کاراش حرف نداره - کل آلبوماش رو دارم البته 128 خواستی بگو برات آپ کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین اگه میای خونه واسه دو نفر غذا بپزم اگه نمیای بگو واسه دو نفر غذا بپزم!
یک سٖوره بخوان مهریهام کن غزلت را
مـن طـاقت یعقوب نـدارم بغلم کـن ... (sm50)
آلبوم گروه سه نقطه نیومده ؟
جشن امضاش برگزار شده
هزار ساله که انگار صداتو نشنیدم
هزار ساله که انگار تو رو هرگز ندیدم
(sm50)
Hangover 3 ...
من از به جهان آمدنم دلگیرم... (sm172)
ای ننگ بر او مرگ بر آغوش شما...
Hayedeh - Nargeseh Shiraz
چه کنم چی کار کنم، تو منو نشناختی
تو ببین به کی به چی عشق منو باختی... (sm81)
برو که بی حقیقتی، تو قلبِ من جات نیست
اونقد از تو دور شدم، که دیگه پیدات نیست... (sm50)
(sm27) DMC Devi May Cry [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالار برد
تابلو بود . کلا این جشن حافظ به هر کی رفقاشونه و دور برشون هست و تو جشنشون شرکت کنه میدن . مگر نه دیگه خنده دار تر از این نمیشد در حضور چاوشی با اهنگ کجایی کسی دیگه برنده شه چند سال پیشم در حضور چاوشی با اهنگای سنتوری جایزه دادن به یزدانی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اگر چاوشی شرکت میکرد میبرد تو اینستاشون کل کامنتا واسه چاوشی بود. تو جشن موسیقی مای پارسالم دقیقا همین اتفاق افتاد . هر چند اهمیت نداره این جوایز و تو ایران کلا با هر کی حال میکنن میدن بهش ولی دیگه بعضی چیزا خیلی خنده داره . دیگه کجایی عین روز روشن بود باید انتخاب میشد !
(sm50)من غریبم همه جا
(sm98)
شعر ، تنها دلیلِ تنهاییست
هر زمان خسته شد دلت، برگرد
ماشه را سمتِ دفترت بچکان
شعر را تا همیشه راحت کن ... (sm50)
پرسید از احوال و گرفتاری من
خندید به حال و روز تکراری من
هر چیز به او رسید، خاکستر شد
همدرد منست زیر سیگاری من ... (sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل عاشق به پیغامی بسازد
خمار آلوده با جامی بسازد
مرا کیفیت چشم تو کافیست
ریاضت کش به بادامی بسازد
نفس كشٖيدن اگر خود، نشان زندگي است
به دوستان برسان، زنده ام ملالي نيست ... (sm50)
.
.
.
من که رفتم مرا بسوزانید
منتها در کِلاکِل شادی
جسدم را به باد بسپارید
وسط رقص قاسم آبادی....
.
.
.
(sm27)
مرا بی یار و غمخوار آفریدند
مرا بیمار بیمار آفریدند
مرا با درد عشق سینه سوزی
از اول بی پرستار آفریند
مرا دائم قرین رنج کردند
چو گل در سایه ی خار آفریدند
مرا چون مرغ خوشخوانی در این باغ
گرفتار گرفتار آفریدند
مرا لبریز محنت خلق کردند
مرا از غصه سرشار آفریدند
مرا در بزم گیتی مات و مبهوت
نه سرمست و نه هشیار آفریدند
مرا ز آمیزش امید و یاسی
پی یک لحظه دیدار آفریدند ... (sm50)
معینی کرمانشاهی ...
(sm27)
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرابم مثِ خرمشهر ولی تو خرم آبادی (sm50)
حسین (sm50)
(sm50)
بمیر (sm50)
(sm2)ویروس دیوث
بگو با من چرا رفته کجا رفته ، خدایا
چه امیدی دیگه مونده به امروز و به فردا
(sm50)
(sm98) دیشب ساعت 9 خوابیدم تا 4 صبح الان میبینم 800 مگم رفته (sm35)
بهترین نرم افزار در این زمینه دانلود کنید (sm120)
(sm2)کاور مفهومی
(sm2)این سریال پریا عجب چرتیه یارو میخواد سر پیری خواهر زنشم بزنه زمین دو قسمت دیدم سه بار زده تو گوش پسر بزرگش ! (sm2)فکرشو بکن تو تهران ! اونم جلوی بقیه اماکن عمومی پسر گندشو بخاطر دلایل واهی از کیون درامده بزنه