(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
یدونه دیگه دیده بودم با مستربین میکس شده بود، اونجایی که مستر بین خوابش میبره استاد یواش گزارشگری میکنه یهو همینجوری داد میزنه مستر بین ۶ متر مپره بالا(sm2)اون عالی بود(sm2)
نه فری گیت کار میکنه نه سایفون چرا ااااا ؟! (sm172)
ریدن به همه چی پروک.سی و کر.یو هم قطع میشه ولی مثل این اوپن وی پی .ان یودی پی رو باز کردم اونو فردا بریزم ببینم چجوریاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
streetman (sm2)
(sm168)
(sm189)
اَصَن مِن بَعد
اَصَن مَن بَد (sm50)
یادش بخیر .. (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث میگه چرا تعجب میذاری خودش 4 تا 4 تا علامت سوال میذاره آخرش .. (sm2)
بازی Battlefield Hardline ..
واوووووووووووووووووووووو .. (sm81)
Gangnam 1970
اومدش بلاخره .. (sm81)
Gangnam1970.2015.720p.HDRip.x265 HEVC.mkv 655MB
این بیتره .. (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگیر بکپ
خف رو 10 صب کلاس دارم ..
برات یه زن چینی سراغ دارم میخوای ؟
بیزارم ..
رستاک خوبه ..
شبیه کره ای هاستا به درک بچسب به همون گربه ت اصن
موزن دیوث شده اسی خیلی جدیدا فخر میفروشه ..
چی چی فرت فرت مطلب شیر میکنن ..
همشم کرسی شر ..
(sm3)
(sm50)کاشکی یه روز صب شه (sm27)
بیدارم .. (sm27)
هنوز واسه من سِت نشده نمیتونم هیچ آهنگی دانلود کنم.(sm9)
تو بی این که بخوای دنیای من بودی (sm50)
آقا من شوخی کردم با آریان ، اصن آریان پینک فلوید ، آریان مدرن ، آریانه همه چی ! یه رحمی به من و زن و بچم بکنین ( بچه ندارم ) منو نبرین شب عیدی . بعد یه عمری میخوام برم یانکی ها رو ببینم . رجب پور تو بهترین تهیه کننده ایرانی
تا شما ها باشین که کپی رایت ِ سونی موزیک را رعایت کنید (sm2)
روزنامه هدف امروز رو به دقت بخونین (sm120)
بیانات گُهر بار ِ اردشیر خان (sm120)
اهل مکتب حجازی حاضر نبود با او کار کند ؟؟!!(sm120)
اون زرینچه دیوث که الان داره ... مالیتو میکنه به ناصر خان خیانت کرد (sm3)
جزئیات مذاکرات رفاه برای خرید پرسپولیس
در این رابطه بیشتر بخوانید: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] © [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعید قیافه دختر کُشی داره ها (sm120)
معلومه زیاد بار میزنه (sm2)
یادم رفت بگم
و ناگهان زندگی شیرین میشود (sm2)
(sm2)
ادمین محترم رکورد استاد اندی رو شکوندن (sm120) فقط 10 دقیقه کامینگ سون (sm120)
(sm120)
(sm120)
پس واسه اونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لهجه اصفهانی گاهی اوقات متواتر در آهنگ (sm120)
یکی اونه ی اهنگ رو بشماره (sm2) مثه ممد دهن لق که پنالتی ها رئال رو میشماره (sm2)
(sm2) سعید باران