همینی که نوشتی جلوی اپدیت رو میگره معنیش همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همینی که نوشتی جلوی اپدیت رو میگره معنیش همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به مشکل خوردم ..
میزنم به HDMI صداش هنگ میکنه به سیستم صوتی وصل میکنم ..
(sm74)
خوبه دیگه (sm120) پ چی میگفتید نمیشه جلوی حالت اتومات اپیدت شدن رو گرفت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باوو من 1 ماه پیش عکس این آپدیت رو گذاشتم ..
قبلا نمیشد الان میشهنقل قول:
الان فقط مشکلم اینه که نمیخوام با اکانت سیستم روشن بشه (sm120)فعلا مشغولم حلش کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در کل راضیم ازش
اجرای بازی هم عملکرد بهتری داره
ای تف تو این شانس این چه باگی بود تو این گرما ..
Realtek.Audio.Driver.vR2.79نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
؟
Realtek.High.Definition.Audio.Driver.R2.79.win7-8-8.1-10.x64نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]