امیر (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر (sm2)
بازدید تاپیک رو ببر بالا (sm120)
الی که نیست (sm120)
میخوای ببندش فعلا (sm2)
(sm2)
من اینو میگم امیر بدونه
پول نمیدم من پس واسه اونه
اونه که امیر محل نمیده
اونه که دختر سوار نمیشه
اینو میخوند بهتر نبود ؟ (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای ددم وای بین ستاره ای اومد بلوری
بالطبع (sm120)کم حجمم میاد هر جور راحتین
(sm70)رسول کجایی بیا پای عشقت اوف شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)سینا کجایی البوم سیروس سلیمی بیار واسمون
امیر هزار تا به پستام اضاف کن دیگه با یه تیر دو نشون زدم
الی شرمنده از دست من فقط مجله های پ.ورن بر میاد خواستی بگو برم بگیرم اسکن کنم (sm2)
(sm70) بمیر
والا بذا احساس کنم مفید واقع میشم اینجور خو (sm2)
رستاک خوبه (sm74)
کوفت فقط همینو بلدی بگینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)بهنام صفوی
اسپانسر وب ممر بشو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شرایطم رو بهش گفتم دو البوم اول تمام ترک ها با من فیت میده پشت کاور تمام تنظیم و اهنگسازی به اسم من میخوره قسمت تشکرا دو خط خویه مالی باید بکن تو کاور البوم هم منم باید بقلش باشم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) جوب
سرعت دانلود چند روزه از 200 300 رسیده 30 بالاترم نمیره
(sm54)چن روز ! هیچوقت اینقد طول نمیکشه زنگ زدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 3 روزی هست الان...نه هنوزامروزم نشه فردا میزنم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته باید ای اس پی رُ عوض کنم دیگه....یحتمل های وب بگیرم
الان چی هستینقل قول:
دارن کل نتُ نابود میکنن....(sm120)نقل قول:
اینقد خرفتی دیروز به یکی میگفتی میگرفت برات
مخابرات (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا چند بار خواستم عوض کنم ولی من نامحدود میخوام اینجا هم کلا هیچ جا ارائه نمیده
از اون ور این شبانه رایگانش یه مدت استفاده میکردم خوب بود واسه همون ترغیب نمیشدم واسه عوض کردن چون اونایی که میخواستم نداشتن اکثرشون ولی دیگه فایده نداره
سینجول این اخر سالی اینم برسون خیر امواتت (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Admin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)بچه مردمو مجبور میکنی پست بده
دیگه من به محض اینکه فهمیدم گفتم نمیدونستم که کافه سینما خبرشو زد دیدم
اهنگشم دان کردم خیلی خوب بود همین یه ترک به کل البومای خواجه صادقی و امثالهم می ارزید
(sm128) ها شهر کتاب خوبه
شیترینگ هوشمند
(sm2)میخوای همی یه ترکو اپ کن بزن بزودی باقی ترکها
کوچه قصه امو می دونه
یکی بود همه وجودم(sm74)
(sm120)فک کنم پیمان براری هم باس بره تو لیست انتظار مخفی که تا الان فقط بصیر فقیه نصیری بود
خط هایِ ظریفِ دستات
خطِ سرنوشتِ من بود(sm81)
(sm50)
(sm70)رسول اینجا چیکا میکنی الان باس پای تیلور رو مالش بدی
(sm2)آه چه دردیستنقل قول: