چشم من بیا منو یاری بکن ...(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
چشم من بیا منو یاری بکن ...(sm50)
چت روم امروز چ سکوتی فرا گرفته (sm50)
(sm50)
هیچگاه علیرضا را به عنوان فرزند خود قبول نداشته و حتی در گفتگو با یکی از شبکههای ماهوارهای فارسیزبان از این موضوع سخن گفته که هیچگاه علاقهای به تولد این فرزند نداشتهاست. علیرضا در آلبوم «اسیر» دو قطعه از آثار سابق پدر را بازخوانی کرده و حتی، یکی از قطعات آلبوم با عنوان «درد دوری» را هم به پدر تقدیم کرده اما بلافاصله پس از انتشار این آلبوم، پدر طی اطلاعیهای اعلام میکند که تحت هیچ عنوان، امتیاز هیچ اثر هنری خود شامل ملودی، آهنگ و تنظیم را به هیچ خواننده و هنرمند ایرانی واگذار نکرده و هر نوع اجرای مجدد، کپی کردن، انتشار و حمایتهای غیراصل، دستبرد هنری محسوب میشود و این یعنی اینکه انتشار آلبوم «اسیر» توسط شخصی به اسم علیرضا قمیشی دستبرد هنری محسوب میشود.
(sm118)Atomic Blonde 2017
(sm50)
(sm50)
داخل یکی از برنامه ها بود که علیرضا هم گفت من پدری بنام سیاوش ندارم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدر و پسر شجریان، ناظری
رابطشون عالیه
تو این مورد سیاوش خیلی دیوثه اصن اخلاقش خیلی مذخرفهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
گنجشکک اشی مشی
لب بوم ما نشین
بارون میاد خیس میشی
برف میاد گوله میشی
میفتی تو حوض نقاشی
(sm50)
حالا پسرشه یا نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسرشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ چرا میگه نیست؟
مشکل دارن با هم
ولی علتش مشخص نیست
هادی جات خوبه تو؟
آهنگ نم نم بارون از فرشته چه قشنگه (sm50)
افغانی با تو نیستم مگه
- (sm2)
منظورتو نفهمیدم از چه نظرنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا دارم حالتو میپرسم
اون نفر سوم کیه قایم شده اون زیر
خودتو معرفی کن
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
اخمخ
- (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
- (sm2)
k'dh
راحت بخواب ای شهر
این دیوانه مرده است
در پیله ی ابریشمش ،
پروانه مرده است ... (sm50)
(sm50)
(sm50)
- (sm2)
(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواستار بازگشت میثم (sm50)
سلام دوستان گلم، چی شده بچه ها هر روز بدتر از دیروز...!؟ (sm74)
اومدم پست هارو چک کنم دیدم میثم نیستش چه خبر شده؟(sm77)
بارون توهم یه دنیا غم داری ... (sm50)