رضا میگه خودش نصب شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس چرا زر میزنی وسط بحث من و رضا (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
رضا میگه خودش نصب شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس چرا زر میزنی وسط بحث من و رضا (sm30)
میگه گرافیک خود وین 10 (sm2)نقل قول:
باوو موقع روشن شدن حتما باید وارد اکانت بشم نمیخوام همچین چیزی باشه که پسوورد بخوادنقل قول:
ری استور تو ویندوز 10 غیر فعاله و گرنه می گفتم ری استور کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)مادربرد که دارم گرافیک انبورد اینتل داره کیفیت 4kهم جواب میده به تنهایی بدون کارت گرافیکنقل قول:
کیون لق همتون من که هیچ مشکلی نمیبینم حالشو میبرم ..
امیرالمومنین هر چی میکشی از دست الی هه ...
هی گفتم بذا با هم نصب کنیم همه ..
خب پسوردتو بردارنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
مادربرد pc با مادربرد لپ تاپ که همه چیپستاش کنار همه فرق می کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]