رفتم یه فیلم دیدم حال و هوام عوض شد (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
رفتم یه فیلم دیدم حال و هوام عوض شد (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عکس دوستمو دیدم حال و هوام عوض شد (sm51)
هی روزگار
لب خونی میکنم مثل اصحابی (sm2) میکروفن هم میبرم که اگه سوتی دادم معلوم نشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزینه بهتری اهنگ شمالی چیزی نداری (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبخت روزگارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه اینا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ساعت ۵ رفتم عکس مکس گرفتم هوام عوض شه ، باز هواهِ برگشت (sm2)
نخودچیه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک یوتیوب رو باز کن تصویری آموزش داده که چیکار کنی
اون یکی لینک هم توضیح داده که چیکار کنی واسه این ارور