یا حضرت مارلبرو (sm77) چقدر تغییر کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یا حضرت مارلبرو (sm77) چقدر تغییر کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
password protected مشکلم همینه[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر تونستی اون سفارشم تا فردا صب اوکی کن (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اون عکسی که الی گذاشت قبلا یه گزینه بود change password setting الان دیگه اون نیستش
اوففففففففففففف چقدر مشکل داره این ویندوز (sm3)
الی با تشکر(sm174) خودم حلش کردم(sm120)
سینجول قبل زر زدن برو یه نگاه بنداز بعد زر بزن (sm2)
از اینجایی که الان عکس گذاشتم نمیتونی کاری کنی قسمتای دیگه شم نیگا بندازنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی شدنقل قول:
این بیشعور ها من میگم عوض شده هی زر میزنن (sm70)
مشکل نداره هر ویندوزی تازه میاد این داستانا رو داره .... مخصوصا این ویندوز تغییرات زیادی داشته تا ازش سر دربیاریم طول میکشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]