استاد نصیری هم تسلیت گفتن
نمایش نسخه قابل چاپ
استاد نصیری هم تسلیت گفتن
کوفت..مینام نیست بزنه تو سرت(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نترس مریضم حال ندارم فعلا(sm59)
ببین اول بازی و مخلفاتش رو پاک کن و بعد با ccleaner ریجستری رو پا کن و ریستارت کننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی یکی فریموورک رو امتحان کن
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته شدم دیگه رفت بره فردانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی بگه واقعا چرا محسن پست چنگیزو از اینستاش برداشت؟(sm77)
چرا واسه رضا صادقی اینقد شایعه میسازن (sm70)
گفته شایعه کردن من امشب کنار برج میلاد دعوت به تجمع کردم (sm2)
اول گفته آنتی ویروس و ...بعد رفته سراغ ریجستری ، و در آخر پیشتهاد ما : فریموورک(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسش نیست وگرنه میرفتیم پارک آبشار (sm50)