عباس معصومی همونی نیست که بابا پنجعلی صداش میزد ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عباس معصومی همونی نیست که بابا پنجعلی صداش میزد ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از بهترین کسایی که من دیدم کارای خوب بیرون میدن
یاسین ترکی بوده
پس معلومه هنو عباس معصومی رو نشناختی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بزرگترین تنظیم کننده های ایرانه
هیچوقت پول نمیگیره کوآلیتیش استثنائیه
یعنی خوشم میاد 2 خط نت و بلد نیستن بخونن فقط ادعا دارن (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
فقط عباس معصومی(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MOh@MM@d [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان من یکی اینو جمع کنه (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A8K Sh-A M-A [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه یکی منو جمع کنه ترکیدم (sm30)
والا این ناله ونفرین ها تنظیم نمیخواد ، یه ملودی بنداز زیرش برو جلو (sm120)
شمام که باز توی وقت اداری اینجا تشریف داری مهندش (sm2)نقل قول:
پشمات فر خورد ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آتیش نگیره(sm2)
فکر بلوتوثت باش که در سراسر کشور پخش میشه(sm2)
پنج شنبه نیمه وقتیم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هم پست جدید گرفتم (sm128)