الان برو کامنتای بالا منو بخون اگر نفهمیدی دوباره بخوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان برو کامنتای بالا منو بخون اگر نفهمیدی دوباره بخوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدانم میگم همه بانک ها میشد یا فقط کشاورزی و صادراتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
تو دوباره تلگرامتو حذف کردی دیوث (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخیر جنابعالی رو بلاک کردم (sm2)نقل قول:
چرا دیوث (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم بیرون هوا گرمه خوابمم میاد آفتاب زده به سرم ضعف کردم (sm81)(sm2) دیگه بم حق بدید الان مخم نمیکشه (sm2)
این سرعت اینترنت ایرانسل واسم شخمی بود هرکار کردم واسه خانوم منشی پیام بفرستم نمیرفت واس همین زدم تورو بلاک کردم (sm2)نقل قول:
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالار عقیلی به خاطر اینکه محسن نمیومد جایزه گرفت (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از سنگ قبرشم وحشت دارن (sm50)
در حالت کلی «امیر بی گزند» برای مخاطبان جدید و نه چندان پیگیر چاوشی یک شوک به حساب میآید شاید اکثرا بر این باور بودند بعد از موفقیت «شهرزاد»، چاوشی همان مسیر را در آلبومش ادامه میدهد اما چنین نشد. او ایدهآلهای خودش در کنار انتظار مخاطبانش را در آلبوم گنجاند؛ آلبومی که فارق از هر مسئلهای، در هر زمینه حرف بسیاری برای گفتن دارد و به قول خالقش عرقهای روحی بسیاری برای آن ریخته شده است. مجموعهای فاخر در مارکت موسیقی و رزومه کاری محسن چاوشی که باید با گوش جان آن را شنید، درک کرد و لذت برد.
(sm50)
(sm81)
خدا .. (sm74)
(sm81)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم دیدنی بودی ... (sm172)
هم باغچمون گل داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
در مورد مرگ با من صحبت کن ...نقل قول:
پی خوشبختی همش
صب تا شب دویدم من
حتا یک آشنا
یه آشنا ندیم من
تو بگو آخر این سفر میرسم کجا آ
تو منو تنها نذار
ای خدا
خدا
آ
(sm50)
(sm2)نقل قول:
60 هزار سسخلیتی هم لایک کردن (sm120) هر چه میکشیم از دهه هفتادی هست . خودم ( حفظه الله .. )
دیوث شیطان پرست یوزرتو از حالت مخفی دربیار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطار میمونه ... (sm74)
شیطان که نباید از حالت مخفی بیاد بیروننقل قول:
بعضی وقتا میخوام پیام بدم نمیدونم هستی یا نه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درش بیار ایکبیری دیوث .. (sm2)
نبیدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm9)
چرا مخابرات تغییر نداده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)اکبر چطوری ؟ کی باید بری ؟ چند ساعت راهه تا تهران ؟! (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارت به کارت همیشه کم میکرد(sm120)نقل قول:
من از وقتی که یادم میاد کارت به کارت 500 کم میکنه (sm2)نقل قول:
میپاشمش روی چراغ قرمز
رد میشم از صد پلیس راه
من پله برقی میشم از تهران
تا یه جزیره رو کره ی ماه ... (sm50)
مرغای دریای میان سمتم
سمت همین دیوونه ی خوشبخت ... (sm50)