یره این آهنگی که گفتی کجا بود ندیدیم
نمایش نسخه قابل چاپ
یره این آهنگی که گفتی کجا بود ندیدیم
سلیمی بود کی بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منشی به من پا نداد تیلور پیش کش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوووف ! اونم تیلور (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)مارک نافلر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
باید منو از قله های دلشکسته از جاده های گیج و سردرگم بپرسی
باید منو از جنگلای داغدیده
باید منو از پشته ی هیزم بپرسی
وقتی که رگباری ترین آغوش بودم
دست تو مثه سقف بالای سرم بود
دیوونه ی خندیدنت بودم عزیزم
خنده ت شبیه خنده های مادرم بود
وقتی پر از حرفی ولی بی همزبونی
باید منو از مردم تنها بپرسی
باید منو وقتی که جیکم در نمیاد
از جوجه گنجشکای تو سرما بپرسی
(sm50)حسین صفا
یه جوان مرد پیدا نمیشه بره 30 تومن کادویی که واسه دختره خریده بودم رو ازش بگیره ؟ بد جور پول لازمم (sm2)
اعع چی جالب کدش اومده ممر بگیر ببین چیه
مادر از پای حوض پر زده بودپدر آتش گرفت و خواهرم ازشانه های برادرم افتاد(sm50)
لباس نو 2212288
( نه هوای تازه و نه لباس نو میخوام )
سال نو یعنی تو 2212289
( سال نو یعنی تو وقتی از در تو میای )
٢٢١١٦٠٢ ( شب عیدی آسمون وقتی که می باره..)
قبلا زده بودم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)بین ستاره ای با ایمکس فیلمبرداری شده یا خدا
(sm50)ببینیم سیروس سلیمی به مثلث محسن فریدون کامران اضافه میشه
این لامصبو باید تو LED خدا اینچ دید (sm50) صدای دالبی واقعی (sm173)
دیگه سامی بیگی دوست نداری ؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که با DVDSCR دیدم رفت (sm120)
(sm2)نقل قول:
(sm50)اشترم البوم خارجی حوصله داری بزنی
وقتی گوش باد و بارون تیز شد
زندگی کردن ملال انگیز شد
کاسه ی صبرت اگه لبریز شد
آخر اسفندتم پاییز شد...
(sm50)
(sm50)اکبر جوب رو بردن
(sm81)همچنان دختر پلیسه گونه سفید چشمای درشت خنده های ریز (sm81)
(sm88)موسیقی متن اپیزود بعدیش که گفتی سیا سفیده
ها آخرش بعد تیتراژ باز گفت فاک می (sm2)نقل قول:
(sm2)نموده شد تو این گروه شوگر چقد با حاله همش جوب بهش میگه با این دهن گشادت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm81)(sm50)نقل قول:
همراه اول نداره ممر این کد ها>؟
من یه سوال درمورد سریال بانشی دارم !
این آقای کلانتر بلاخره ترتیب این دختره ی پلیس رو میده ؟؟ (sm59)
(sm81)اخه چرا اون اینهمه شخصیت تخمی مرحومه وقتی میخندید من وا میرفتم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اون که هیچی من منتظرم این دختر پلیس سرخپوسته رو کی میزنه زمیننقل قول:
شوگر داشت می گفت دیگه چاره ای نداریم انگشتمو بشکنین مجال نداد حرفش تموم شه (sm2)نقل قول:
همراه اول نداره
این سلیمی که دهه 50 توپ میزنه (sm120)
(sm70)
یه البوم دیگه ام بود تو مشخصاتش گفتن تنظیم یکی از کارا دهه پنجاهی
مث اینکه مد شده