ای بر پدر این ژکو
کاستا باز گل زده (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ای بر پدر این ژکو
کاستا باز گل زده (sm2)
یادت هرگز نمیمونه (sm50)
تا کجاها رفتی با پای پیاده (sm50)
(sm77)رونی اخراج شده
مستقیم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویلی گل سوم (sm118)
ب لختی چشمت ب تلخی بادام(sm98)
ساوهمپتون همه ستاره هاشو فروخت از همه مهم تر مربیشم عوض کرد بازم تیم خوبیه ! عجیبه
(sm81)کی میشه لیدز بیاد بالا
عجیب تر اونه که نه ستاره هاش واسه تیمایی که رفتن کاری کردن (لیورپول )نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه مربیش نتجیه خوبی گرفته (sm120)
(sm81)همی صفه نتایج دلینگ میگه قلبم میاد تو دهنم
(sm128)فرانکی گل چهارم برای من سیتی
عاشقتم(sm2)نقل قول:
لاشی حالا واسه من گلزن شده (sm120)نقل قول:
امیر اینا رو بن کن بحث فوتبالی میکنن (sm70)
اینجا فقط یه آقای حاج رضایی کم داره(sm120)
برد باطعم کلین شیت (sm70)
فقط میمونه بازیمون تو مستایا (sm70)
(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)لامصب سوت پایانو بزن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و تمام
دومین کلین شیت فصل (sm120)
صدر جدول با اقتدار (sm118)
کلین شیت ندیده ها (sm120)
به جان خودم امسال رکورد قهرمانی بدون باخت رو میزنیم ببین کی گفتم (sm70)
من هر وقت میام اینجا من یو میبازه ایشالله گلو میخوره (sm2)
البته بستگی به جنس لاستیک هم دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسکانیا هم باشه یهو دیدی آتیش گرفت(sm120)
پاشو برو همون خراب شده خودتوننقل قول:
دیگه قهرمانید (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
مهم نیست اب پاش ها رُ روشن کنید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد نیست تنها تنها حال نمیده (sm70)نقل قول:
(sm16)بردیم
نیمه دوم رئال استراحت کرد تو زمین (sm70)
آمار خیره کننده کریس (sm54)
سیو ایکر (sm70)
مورینیو پارسال از اسب و سگ و خرصحبت میکرد ما باورمون نمیشد (sm70)خدایی ترکوندن (sm70)
به شخصه ترجیح میدم یونایتد بالاتر از اون عقده ای های لوزرپولی باشه (sm26)نقل قول:
این دیگه اسب نیست هیولایی شده (sm174)نقل قول:
من هی میگفتم سال دوم سال دوم حسین ارسنالی میگفت سال بعدم میبینیم الان کجاست؟؟؟(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا سر بازی رئال -ویارئال پرچم با شعار کریس برگرد به منچستر تو اسمان ورزشگاه داشتن میچرخوندن (sm77)(sm77)(sm77)