میخوای کارت را بیفته یا نه جون بکن جواب بده
دقیقا ربط داره همیشه قبل اینکه اکتیو کنم تنظیمات سیو نمیشد
نمایش نسخه قابل چاپ
میخوای کارت را بیفته یا نه جون بکن جواب بده
دقیقا ربط داره همیشه قبل اینکه اکتیو کنم تنظیمات سیو نمیشد
الان من بتو گفتم ویندوز اکتیو نیس ؟ پرسیدم با چی اکتیو کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک عباسم برای این ویندوز تو فقط یکیش جواب میده پس اون سه تا گفتی کشکه
از اینجا یوزر میسازی دیگه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا اون لینک منو بگیرین باش اکتیو کنین ..
دوباره اکتیو کنه با یه سریال دیگه ..
W269n-wfgwx-yvc9b-4j6c9-t83gx
همین عکسی گذاشتی نوشته چینج اکتیو کی اینو بزن نکس بزن تا اخر
(sm2)اندر خم یک کوچوه اید هنوز
من کارت گرافیکمو اتومات آپدیت کرد لود شدن ویندوز خیلی سریعتر شده ولی صفحه نمایشم به رنگ صورتی متمایل شده و موسم می پره=))))) نظر شخصی من اینه تا ویندوز جا نیفتاده نصبش نکنید من همیشه چهار ماه بعد از اینکه ویندوز وارد بازار میشد اقدام به نصبش میکردم این دفعه عجله کردم :دی
خوبه که ویندوز باحالیِ سریع تر از سون میاد بالا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که خودت خواستینقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای منم صورتی بود گرافیک 10 نصب کردم حل شد شما هم اپدیت رو بگیر حل میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]