ابروی هر چی جنس مذکره برده(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ابروی هر چی جنس مذکره برده(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوتبال 120 میدیدم (sm120)
تتلو نبود اون ؟؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن تو توابع واسه پاشایی جم شدن ولی کارای داریوشو میخوندن (sm2)
احسان نیومد پشت خط برنامش احساساتشو بروز بده(sm59)نقل قول:
از این شاهکارا زیاد دارن یکی دوتا نیستن(sm59)نقل قول:
خواهش میکنم بعد از صحبت های من یک بار دیگه تیتراز برنامه (من) ماه عسل رو دوباره پخش کنید
(sm2)(sm2) خيلي سخته . نميتونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميخوام سلفي بگيرم (sm2)
یه نفرم میگن بر خللاف جمعیت آذری میخونده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلفی فقط با میدون ونک حال میده الان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]