به کسی میدون میدن که چیزی برای ارائه داشته باشه برای مثال امید محرم زاده تو آلبوم فریدون
نمایش نسخه قابل چاپ
به کسی میدون میدن که چیزی برای ارائه داشته باشه برای مثال امید محرم زاده تو آلبوم فریدون
مونا برزویی و سروش دادخواه قبل از همکاری با شادمهر هم شناخته شده به حساب میومدننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدون دادن به جوونا !!!! کسی که قبلا هم کار کرده و شناخته شده که دیگه احتیاجی به معرفی شدن نداره - چاوشی امیرجمالفرد رو معرفی کرد الان هم عادل روح نواز - فریدون هم امید محرم زاده رو کسایی که کمتر کسی اسمی ازشون شنیده بود
خود شادمهر هم نمیدونه داره چیکار میکنه
ب شما ربطی نداره ک شادمهر میخواد چیکار کنه.اگه دست ما طرفدارا باشه شادمهر میشد ی فردی ک نوآوری تو کاراش نبود.میشد یکی مثل همین چاووشی ک گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تخ داری زنگ آخر وایسا(sm142)
به شما هم ربطی نداره ، شما فقط یه شنوده ای نه کمتر و نه بیشتر
به عنوان یه طرفدار تا حالا کنسرتی ار شادمهر رفتی
به عنوان یه طرفدار تا حالا آلبومی از شادمهر خریدی
ساده ترین کار یه طرفدار رو هم انجام ندادی بعد میای میگی اگه دست ما طرفدارا باشه این میکنم و اون میکنم
تنها کار مفیدی که شادمهر تو این چند سال انجام داده همکاری با مهدی ایوبی بوده
وقتی تو تازه راه افتاده بودی من تو صف منتظر میموندم ک ی کاست از شادمهر بخرم.مطمئن باش اگه وضع مالیم اونجور بود ک بتونم برم کنسرت هرسال میرفتم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان باشه از این ب بعد بهتره شادمهر بیاد از شما نظر بگیره ک چیکار بکنه چیکار نکنهنقل قول:
با وجود طرفدارای مثل شخص شما التون جان هم از موسیقی کنار میکشید شادمهر که دیگه عضو جایی نیست
تو خودت مگه کی هستی ک اینجوری حرف میزنی.هر کی ندونه فکر میکنه سلطان موسیقی پاپ جهانی(sm120)نقل قول:
من اومدم نظرم رو نسبت حرفی که زدی گفتم ، اصلا هم توهین یا حرف بی ربط نزدم وقتی برمیگردی میگه به تو ربطی نداره ایراد کار از خودته