سیگار من مه میشه روی پل
تصویرها تو مه فرو میرن ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
سیگار من مه میشه روی پل
تصویرها تو مه فرو میرن ... (sm50)
بو ک...و...ن میاد ...
خوبم تو چطوری؟ چن ساعت دیگه ...10 ساعتی می شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی شرمساری، شرمساری، شرمساری (sm50)
من که گفتم تو زِ غم خرابُ ویرونه میشی
من که گفتم به خدا زِ غصه دیوونه میشی
چشات میشه یه چشمه خون
خونت میشه خرابُ ویرون
دیر زمانیست نخوابیده ام
با دلِ بیدار تو را دیده ام
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل به زبان نمیرسٖد ، لب به فغان نمیرسد
کس به نشان نمیرسد ، تیرِ خطاست زندگی ... (sm50)
قربانت بد نیستم دلم گرفته (sm81) ای بابا پس به خاطر این حالت گرفته شد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا چقد کم بت مرخصی دادن باید 2 روزم تو راهی بت میدادن با اون 3 روز میشد 5 روز (sm50)
هر چی لازم داری قشنگ بشین فک کن با خودت ببر
سعی کن دیر به دیر بیای مرخصی میدونم سخته ولی بهتره تا اینکه بیای مرخصی و وقتی که بخوای برگردی تو یگان بری تو کما (sm74)
تو کل آواتارات یه روز مصرفه البته بعضیاشونم یه ساعت مصرف (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm56) ولی در کل شیرم دهنت کامران (sm2)(sm222)
گفتم که بر خیالت راه نظر ببندم
گفتا که شب رو است او از راه دیگر آید ... (sm50)
صدای ملکوتی معتمدی ... (sm74)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm31)نقل قول:
(sm59)(sm120)نقل قول:
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفر به خیر (sm172)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت شفاست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm221)نقل قول:
دوستت داشتم با تمام وجودم
عزیزم هنوزم تو رو دوست دارم...
شیر تو این زندگی... (sm172)
یا امامزاده کامران (ع)
(sm59)
دیوث باکتری هستی؟! (sm120)
یکی بره به اینا یاد بده تلگرام رو بزارن رو mute (sm178)یکی بره به اینا یاد بده تلگرام رو بزارن رو mute (sm178) یکی بره به اینا یاد بده تلگرام رو بزارن رو mute (sm178) (sm35)(sm35)(sm35)
ای بر مخترع تلگرام لعنت (sm3)
هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ آخ آخ خواننده ی اسپانیش که اتفاقا یک زنیست صداش جادویی تشریف داره
در موقعیت های شیر تو شیر نقل بگیرید دوستان (sm2)چت بیشتر از دو نفر بشه نقل واجب و بسیار ضروری میباشد (sm2)
تلگرام رو بزارید رو Mute - امام میلاد (ع)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا یکم مفید واقع شو (sm2) این زیرنویس رو یه جا دیگه آپ کن (sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
404 - Not Found
با فیل شکن باس بری (sm120)نقل قول:
1نقل قول:
2
خواستم برات آپ کنم دیدم میلاد کانی فرستاد (sm2)نقل قول:
دمت گررررررم (sm134)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از توِ دیوث هیچوقت آبی گرم نمیشه... (sm50)(sm2)نقل قول:
(sm2)چقد این یارو توو دل برو هست من که بش عادت کردم باید فالوش کنم (sm120)
اینو تا آخرش ببینید (sm2)
این میلاد همیشه میپره وسط تقصیر من چیه (sm2)نقل قول:
به هر حال من کار خودمو انجام دادم و دانلودشم کردم (sm51)
بمیر (sm2)نقل قول:
سامان جلیلی - حیف ... (sm50)
دوست دارم نگات کنم تا که بی حال بشم
تو ازم دل ببری منم اغفال بشم... (sm172)
من اگه بمیرم کی میشه همدل و غمخوارت تو شبای بی کسی و تنهایی (sm81)(sm2)نقل قول:
تو مرا تنها نگذاری، حمیرا (sm127)
تنهایی میگیره همه ی دنیامو
به کی سپرده جامو ... (sm50)