قابل نداره(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قابل نداره(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
امیر لطف کن میثم رو از بن دربیار
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسی برو چنتا **** اچ دی دانلود کن بذار واسم تو تلگرامنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی دیم اگه نداری : Sahand1992@
ای شیر تو این ستاره ها بره
Lucy Li (sm19)
فقط میتونم بگم گوارا باد این دانلود بر شما (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا خودش گفت دانلود نداره
اینو واسه من زده (sm111)
الاحسنتُ من الایمان (sm120)
ب جان جفتمون دانلودی ندارم همینطوری زدم ببینم فعال می شه یا نه هرچند حجم نتمم تموم بود...سفارش دانلود می پذیریم(sm59)نقل قول:
ساسی جان دوری ازمون سفارشام بنا به علت ذکر شده کنسل میشه (sm120)
مرسوله پستی هم داریم(sm120)
تو فقط لیست چوورن استارا رو بده(sm2)
همراه اول **** به من 31000 کیلوبایت هدیه میداد (sm88)
با ستاره یک مربع زدم بهم 32 گیگ داد (sm93)نقل قول:
من فک کنم فقط خاله رو میشناسم (sm120)نقل قول:
خوش شانس(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشحال شدم(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید این حجم از نت گوارای وجودت (sm176)
(sm50)
(sm59) تی فدات
باید به همراه اول بگم (باعرض معذرت از دوستان) فقط مال من خ.ا.ر داشت (sm102)
میلاد با ستاره یک مربع امتحان کن .
(sm2)نقل قول:
ستاره یک مربع بعدش 5 بعد زده بسته آلفا بدون مرز درسته؟نقل قول:
اره میلادی
یسوال فک کنم باید سیمکارت 4g باشه درسته؟
نه عزیز فکر نکنم ربطی داشته باشه
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
(sm2)
شما کارمند همراه اولی ... این حجم از سرعت بی سابقه ست (sm178)
نه (sm51)
خونه قبلی تا 8 مگ هم می رفت الان الکی ی چی گذاشتم دان بشه
صابر بود می گفت دیوث همراه اوله (sm120) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش میلاد تو هم راحت حرفتو بزن(sm2)
ساسان جان شوخی کردم یه وقت نیفتی تو زحمت (sm176)
می دونم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خواستی بگو(sm51)
راستی ب قول صابردیوث تلگرومتو چک کن(sm120)
بذا برسم خونه گوشیم شارژ نداره (sm59)
(sm2)
من جسارت نمیکنم فقط چرا همراه اول داره تبعیض قائل میشه (sm142)نقل قول:
داداش گلمی(sm19)نقل قول:
خب بستگی ب شهر و پوشش منطقه ای داره حالا ممکنه ی منطقه دیگه تو رشت پوشش ضعیف باشه
احتمالا همینه که میگید ولی بازم اینم حجم از سرعت بی سابقه است (sm120)