ویندوزش خرابِ از ما انتقام میگیره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرگز (sm2)
صد دفه بهت گفتیم ایزو دانلود کن
نمایش نسخه قابل چاپ
ویندوزش خرابِ از ما انتقام میگیره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرگز (sm2)
صد دفه بهت گفتیم ایزو دانلود کن
اشترم ميشه منو امشب بن نكني؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم حالا كه به درخواست ها توجه ميكني منم يه درخواستي بدم(sm120)
داش نفوذ منو دست کم گرفتی ؟؟ به من میگن رسول ظریف (sm50) (sm2) ولی نمی دونم نفوذم روی خانم منشی چرا تاثیر نداشت (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعصابم خراب بود...نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخاطر متن نامه... تو متنُ منتشر کن ما بهت بگیم ایرادات کجا بوده واست تجربه بشه واسه منشی های بعد از این (sm2)
(sm46)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که متن این نامه از ترکمنچای بدتره (sm2)نقل قول: