حداقل برو تاپیکش یکم بخند (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حداقل برو تاپیکش یکم بخند (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوری دارم نظارت میکنم بر کارها که ممکنه تشویقی هم بگیرم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منشی بگیرم راحت میشم(sm2)
(sm50)
امیر تاپیک **** بزنیم کاربر 1000برابر بیشتر جذب میشه(sm128)
کجاست دلم واسش تنگ شده (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشق صداقت در گفتارت شدم و وجدان کاریت (sm10)(sm120)
عوض صاحب سایت معروف میشه بعد یه ماه هم اعدام میشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) چقدر هردمبیله اونجانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو از این منشی جذابا بیارنا (sm51)(sm2)
تقدیم با عشق به لیلی عزیزم حاجی جونم(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیدم گاهی اوقات میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار اداریه دیگه ، کاغذ بازی و ...(sm120) مو رو دارم از ماست میکشم بیرون (sm120) امروز خلوته(sm100) وگرنه هر روز این موقع ها اتاقم خیلی شلوغه(sm25)
ینی میگی تو دلمون بخندیم فقط؟ (sm2) باشه دیگه مسخره ـشون نمیکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]