عامیانش یجورایی یعنی:خلاف واقعیت ،نیرنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عامیانش یجورایی یعنی:خلاف واقعیت ،نیرنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
January 31, 2013
سر انجام پس از پنج سال انتظار تیزر آلبوم جاودانه و استثنایی من خود آن سیزده ام محسن چاوشی منتشر شد [M)SBH)]
نسخه اختصاصی [M)SBH)] گرفته شده از دیویدی فیلم خوابم میاد با بالاترین کیفیت به همراه فایل صوتی و کاورها در یک فایل زیپ [M)SBH)]
پخش اختصاصی از [M)SBH)] : این نسخه در اینترنت سخت گیر میاد و تمام نسخه
لینک جدید جایگزین شد !!!!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخش اختصاصی دموی کامل ترک های آلبوم 13 با بالاتربن کیفیت موجود همراه با اسامی ترک ها !!! [(M)SBH] !!!
اسامی ترک ها !!! [(M)SBH] !!!
(sm120)
خبری نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من پاره شدم
تیزر آلبوم 13 محسن رو اختصاصی زدم نت .. (sm2)
این جمله در این مورد کاربرد نداره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط دیوار بی در [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این لینکا هنو کار میکنه !!!! (sm77)
یوزر پسشو یادم نی بالا نمیشه آورد ..
عجب نامزد جذابی(sm51)
سرجیو گارسیا، گلف باز سرشناس اسپانیایی و نامزدش هم از طرفداران سرسخت رئال هستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمله پیشنهادی چیه دادا ؟
(sm30)
فسیل شدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط دیوار بی در [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سنگواره شدیم
چوب شدیم
(sm70)
چه جوو ی میده الیاس تو سایت :))))))))))))
قضیه این عکس چیه ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سراسر ایران منتظر !تاریخ قطعی روز انتشار بزودی اعلام میشود
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm59)هیچی مال خودمونه رسمی نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط _SCORPION_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم بیاد من دیگه گوشم نمیدم..دیگه اصن نه پارو میخوام نه قایق..اه اه اه(sm3)(sm102)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنتو سرویس :)))) که چیز غیر رسمی اعلام میکنییی
چرا قاطی میکنی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دُومِ دبیرستان، سرِ امتحانِ فیزیک، یه همکلاسی داشتم که خیلی هفت خط و به قول خودمون «بَچه پُر رو» بود، داشت همینجوری از رویِ دَستِ شاگِردِ اَولِ کِلاس تَقَلُّب می کرد که مُعَلِّم شَک کَرد بِهِش. اینَم اَز اونجایی که می دونست مُتِقَلِّب ها اگه توپ رو بندازن تو زَمینِ حریف برنده می شَن، بلند گفت: بابا وِلَم کُن، خودَمَم بَلَد نیستم، چجوری به تو بِرِسونَم؟!
(sm2)
اگه بگن آلبوم رفت بعد محرم چیکا میکنین .. (sm2)
بريزيد دم شركت پخش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)در راه دانشگاه به خانه کاری ساختم پشم ریزان..راک (sm132)
خسته شدم..به زودی..کمی به زودی...نزدیک به زودی..یه دستشویی بری بیای خبرش اومده..والا(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 لیتر اسید دوز بالا گذاشتم کنار واسه همین حرکت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب دیوانه این اینا (sm2)
شنبه 5 مهر1393 ساعت: 20:21 توسط:رضا رضا چند وقته ژیلتم کار نمیکنه گفتن برو اپل بخر
رفتم تو ژیلت فروشی به خانمه گفتم ژیلت اپل داری؟
گفت داداش بیا ژیلت جی ال ایکس بدم برو باهاش بزن
خلاصه داداش دور خایه هام الان یه رج در میون زخمی شده
اسن یه وضعی
ژیلت خوب چی معرفی میکنی؟وب سایت ایمیل
نقل قول:
به یه ورم ....اگه واسشون حال ما مهم باشه این کارو نمیکنن.....اگه هم نباشه ااونوقت قضیه فرق میکنم واسه منم فرق نمیکنه یا به عبارتی به یه وَرَم...
محسن یگانه: مجبور شدم با احمدی نژاد دست بدهم!
جو گیر که میگن قضیه ی اینه ها
16 مهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) یه دختره هه مغزش خورده شده الان صداشو برات پخ میکنم !!!!
فقط تو ایران خود خواننده هم نمیدونه البوم کی منتشر میشه(sm70)
اگه این هفته نیاد امیدوارم بلایی که سر 13 اومد سر این بیاد
(sm2) ممر تو هم استفاه کن اَ اینا ..
نقل قول:
امیر جان از این کیوووووونی چه انتظاری داری (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
سوالات مخاطبان محسن چاوشی (sm2)نقل قول:
فقط تا چهارشنبه وقت دارن..وگرنه میشم تتلیتی(sm3)نقل قول:
ملی تتلیتی یا تتلیتی ملی ؟(sm120)نقل قول:
(sm2)صداي نازي داره واقعانقل قول:
بهش ميخوره پخمه باشه (sm2)