میرسیم به اونجایی که بگیم کاش نخونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میرسیم به اونجایی که بگیم کاش نخونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث کار کردن با این و اون نیست ... کلاً موسیقی ( ایران و جهان فرقی نمیکنه ) چندین ساله به آخر خط رسیده ... نظریه معروف " اسیمیلیانو " که فرمود موسیقی ایران از سال 84 به بعد تموم شد رفت همچنان مورد تحسین عام و خاصه ... موسیقی دیگه ایده جدید و صدای جدید نداره ... دیدین ریتمیک هم فقط یکی دو سال تو بورس بود و میخ آخر بر تابوت بود ... نباید بیشتر از چند ثانیه گوش داد و نذاشت گوش عادت کنه و ذائقه عوض بشه ...
در مورد شادمهر الان قضیه میکنه ! بقیه میخونن برای کنسرت دادن ولی شادمهر میخونه اول برای قمار و بعدش برای کنسرت ...
شادمهر هم مثل بقیه دورانش تموم شده ولی تمام شدن اینجوری بیشتر به نابود شدن میخوره ... اینم که امثال من آهنگاشو گوش میدیم به خاطر خاطرات خوب گذشته و نوستالژیه ... وگرنه همین یه بار هم نباید کامل گوش داد ...
برسد به دست ...(sm120)
جوراب شلواری مو دار در شرق آسیا برای جلوگیری از آزار جنسی ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه زود فراموش شد اهنگ یخ زدم
داره جالب میشه (sm120)
اینی که لایو دختره رو مثل مستند درست کرده و روش نریشن میگه کیه ؟! معلوم شد که پای تسویه حساب در کاره حالا شاید مافیای بت ...
جالبتر شد (sm120)
ینی تصور کن شادمهر زده بالا و ساز به دست و جوراب به دست اومده دستشو کشیده بوسش کنه که یهو میزنه زیر گریه و ناگهان شادمهر در قامت قیصر ظاهر میشه و اوبر موبر میگیره میفرستش بره و ناگهان نعره زنان به حمام خانه ی بزرگ میره و میگه خدایا توبَه (sm2) شایدم گفته نخواستیم همون ج. بزنیم بهتره (sm2)(sm2)
فقط این وسط تیم تجاوز و بهداد کجا بودن (sm2)(sm2)
میگه تازه دو ماه اومده بودم آمریکا !!! اونوقت مدیر آونگ چجوری میشناختت و دعوتت کرد جلسه ؟!؟!
توهم سنگین زده. ساقیشو زنده میخوامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا فراموش شد؟؟ من که خودم از کار قبلی بیشتر دوسش داشتم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عوض نمیشی رو بیشتر از این نرک دوست دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین جان باید گفت یه سری از هوادرای قدیمی مثل اون طرفدارای یه تیم فوتبالن که هر سال تیمشون قهرمان میشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و الان چند ساله تیمشون با نتایج ضعیف ( آهنگها ) داره کم کم حتی به دسته ی پایین تر سقوط میکنه و درسته که تیمشونو هنوزم
دوست دارن ولی اینم میدونن نتایجی که میگیره در شان تیم نیست ..... اما متاسفانه یه دسته ی دیگه از هوادارا که مثل آفت هستن با تعصب کورکورانه
نتایج ضعیف رو هم حمایت میکنن و از هر سال قهرمان شدن حالا دیگه به باخت با گل کمتر و مساوی عادت کردن و دوست ندارن تیم به دوران اوجش برگرده و این میشه که تیم هم به گرفتن نتایج ضعیف عادت میکنه و هیچ تلاشی برای برگشتن به اوج نمیکنه
اینم حکایت شادمهر و آهنگهای چرتیه که میده و یه عده ای که الکی خوششون میاد و تا دو هفنه ی دیگه سراغ کار جدید رو میگیرن یکی نیست بگه اگه خوشت میاد
خوب برو مثل رابطه یکسال گوشش بده چرا باز طلب آهنگ جدید میکنی
نظر کاملا درست و شفاف(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره داداش من آفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود جان من نظرم شخص نبود و این واقعیت کلی هست .... عذر میخام اگه ناراحت شدی ولی من شخص خاصی رو خطاب نکردم چون خارج از اینجانقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحتی دوستای دنیای واقعیمم خیلیاشون جزو اون دسته قرار میگیرن که کارای ضعیف رو حمایت میکنن یا خیلیای دیگه ... در کل من منظورم شخص خاصی نبود
و فقط حقیقت موجود رو در غالب یه مثال بیان کردم
دهه ای که گذروندیم ( دهه ی نود هجری خورشیدی ) دهه ی " سندروم بیقرار آهنگ جدید " بود !!! به خصوص چهار پنج سال گذشته جوری بود که هنوز یه هفته از ریلیز آهنگ نگذشته همه به فکر آهنگ جدید بعدی بودن ! این خاصیت فست فوده که سیری کاذب ایجاد میکنه و بعد یه ساعت دوباره گشنه میشی و میری سراغش ... این آهنگا هم خاصیت فست فود رو داره با ادویه و زرق و برق آنچنانی عطش ایجاد میکنه و بعد دو بار گوش دادن دلت رو میزنه و سندرم بیقرار آهنگ جدید بیدار میشه ... وقتی گوش مثل شکم عادت کنه به فست فود و شنیدن مزخرفات دیگه نمیشه رها شد معتاد شدی ... برد رو کسی کرد که دلخوش به آهنگای قدیمی و نوستالژی هاش بود ... از طرف دیگه احترام گوش هم مثل احترام شکم برای قرمه سبزی حفظ میشه ...
من الانم طرفدار اهنگهای قدیمی و نوستالژی هستمنقل قول:
و لامصبا طوری هستن که هر چقدر گوش میکنی بیشتر دلت میخواد گوششون کنی
و اصلا تکراری نمیشن
که اهنگهای زیادی از امثال این اهنگها مربوط میشه به شادمهر
مثلا علی اصحابی هم یه چند تا ترک این مدلی داره
متاسفانه دوستان دورو بر منم میگن اینا چیه گوش میدی قدیمیه
بعد میرن مهراد جم یا چرت و پرت های دیگه گوش میدن
دوستان موسیقی که شمارو به رویا میبره شما رو از زمین میکنه و میبره به جاهای دیگه
موسیقیه زیباییه
این نتیجه چندین سال تحقیق من در مورد موسیقی هست
این اهنگ پوچ شد نوچ شد به کجا میبره آدمو
با موسیقی ستاره شادمهر من پرواز میکنم به سمت رویاها و زیبایی ها وقتی ترک تموم میشه
احساس میکنم که از خواب زیبا برگشتم مثل برگشتن روح به جسم
خب اینم برمیگرده به فست فود و عوض شدن نسل ... نسل جدید به شدت نوگرا و تنوع طلب شده با هر بهانه ای ... خب معلومه نسل ما هم مجبوره همراهی کنه چون تصور میکنه عقب می افته و کم میاره ... این وسط ذائقه نسل ما هم عوض میشه و شده چون حرف اول و آخر رو نسل جدید میزنه ... ذائقه موسیقی هم همینطوری عوض شد با حرفایی مثل اینا چیه گوش میدی و قدیمی شده بنداز دور و از دست حرفا ...نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا لذت بردم
آهنگ یخ زدم در عرض چند روز پردانلودترین آهنگ ماه در ملوبات شد با حدود ۳/۳ میلیون دانلود از این بات فقط.
خودم هیچ دفاعی از اینکار بخصوص ترانهاش ندارم البته ملودیش زیباس بازم
میخوام برم پا ندارم
میخوام نرم جا ندارم
گریه کنم دل ندارم ....
از جوراب شلواری چه خبر؟؟؟(sm120)
ماریا امشب لایو گذاشته بود
متاسفانه مساله اعتیاد و مصرف شادمهر هم مطرح شد و میگفت من خودم به شادمهر گفتم این چیزا برات خوب نیست و پشت سرت حرف میزنن و به صدات آسیب میزنه و اعتبار چندین و چند ساله ات از بین میره و ضرر داره و فلان
شادمهرم برگشت پوزخند زد و گفت نوچ من رفتم باشگاه ورزش میکنم و سیکس پک کردم و مردم باور نمیکنن (sm25)(sm25)
در مورد سایت شرط بندی هم گفت شادمهر حسابی آدم بی خیالیه و براش اصلا حرف مردم مهم نیست که در موردش چی میگن ...
----------------------
کاری به موضوع ادعای تعرض و اینا ندارم اما آدم این حرفها رو که درباره شادمهر میشنوه واقعا سرش درد میگیره
من و امثال من مثل عزیزترین افراد زندگی مون شادمهر رو دوست داریم و عمیقا ناراحت میشیم حتی اگر یک درصدم احتمال بدیم که درست باشه (sm74)
لعنت ابدی به اون بهداد کاموری عوضی (sm9)(sm9)
آخرش هم از شادمهر تعریف کرد و گفت شادمهر خیلی آدم مهربونیه و همیشه میخنده و نایسه و خوش قلبه واقعا و خودمم دوسش دارم و حتی گفت اولش هم قصد عنوان کردن و عمومی کردن این موضوع رو نداشته ....
جالبه خودش میگه ملاقاتش با شادمهر چند دقیقه بیشتر طول نکشیده ولی از خصوصیات اخلاقی شادمهر میگه !!! از نصیحت به شادمهر که مواد نکش !!! نایسه ؟! خدایا تووووبَههههه ...
یا استاد وارطان نصیحتش کرده که بسه نتیجه داد دیده شدی به اندازه کافی یا خودش به این نتیجه رسیده ...
بحث سر شادمهر نیست ... دوره ای شده که برای دیده شدن حاضرن هر کاری بکنن ... نباید به اینجور آدما محل داد که معروف بشن ولی لشگر زامبی ها برای سرگرمی هم شده میریزن و طرف کیف میکنه ...
یاد حرف شادمهر تو آنکات افتادم که دلیل شایعات پیرامونش رو گفت همیشه به کسی گیر میدن که اونقدری بزرگ باشه که اسم دربیارن
حرفت لایک داره داداش... این دختره همه حرفاش تناقض داره. بیچاره دیگه به هر دری میزنه واسه دیده شدن. اون که به قول خودش فقط یه بار رفته پیش شادمهر از کجا فهمیده شادمهر میکشه؟؟؟ چرا این حرفارا تو همون پست اولش نکفت؟؟؟؟ قضیه سایت شرطبندی مال چند ماه اخیره اگه شادمهر واقعا میخواسته تعرض کنه به این دختره و دختره خیلی بدش اومده پس چرا دوباره تو این چند وقت اخیر رفته سراغش؟؟؟؟؟ بهتره آدم مغز داشته باشه و یه سری چرندیات یه دختر عقده ای را باور نکنهنقل قول:
این دختر روزی یه بار بیفته دست بچه های این تاپیک (sm173)
مخصوصا احسان
تا بهش درس بالا رفتن آموزش بده
این سیاوش قمیشی هم ما رو مسخره کرده یا خودشو (sm120) همون آهنگ سرنوشت رو یه شعر دیگه زده روش قالب کرده به ملت :| دیگه داره ملودی کم میاره!
نمیشه از روی تعصب رو خواننده صد در صد حرفاشو رد کرد ولی حرفاش 99 درصد تناقض داره و دروغ به نظر میرسه ... حالا هم حرفاش نرم شده و از در دوستی وارد شده ... بیشتر از این نباید به حرفاش توجه کرد ...نقل قول:
آقا آقا آقاااانقل قول:
من دارم کم کم به حرف احسان میرسم. دیگه موسیقی ایران چیز جدیدی واسه ارائه نداره... یا خواننده ها دارند پسرفت میکنند یا در نهایت اون چیزی که قبلاً بودند را دارند هی تکرار میکنند... مثلا منصور کلا دوتا آهنگ درست حسابی داشت اونارا هم با تنظیم جدید رید توشنقل قول:
تو این پیج فقط big big هستش که خبراش موثقه.
چوناز ماه های قبل خبر از پخش آهنگ ها همراه با اسم کارمیده.
bigbig(sm10)
تا دو روز دیگه خبر خوبو میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا من نمیدونم اونی که چندوقت پیش گفت آهنگ جدید به اسم یخ زدم تنظیمش تموم شده آیدیش چی بود؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا پیداش کردم همین دوستمون bigbig....الان رفتم صفحات قبل دیدم اون زمان که قرار بود ویدئو برنده بیاد زیر پست من جواب داده بود اسم آهنگ جدید یخ زدم هستش همراه با ویدئو.... چند صفحه جلوترشم گفته بود میکس و مستر یخ زدم تموم شده و بزودی پخش میشه.... داداش تو کی هستی که خبرات آنقدر دقیقه؟؟؟؟نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm88)
منم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm2)